Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Δε βλέπω δεν ακούω δε μιλάω" από φοιτητές του ΤΕΕΤ (video)

Με αφορμή το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας πραγματοποίησαν μία performance στην πόλη της Φλώρινας στις 14 Ιουνίου του 2013.

Επιστολή Θεόκλητου στους τοπικούς φορείς για τη μη λειτουργία του καζίνου στη Φλώρινα

παροσα πιστολ κοινοποιήθηκε κα στος λοιπος τοπικος θεσμικος φορες, τοι κ. ντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κκ. Δημάρχους Φλώρινας, μυνταίου κα Πρεσπν, κκ. Προέδρους πιμελητηρίου κα ργατοϋπαλληλικο Κέντρου Φλώρινας.

Συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στο Αμύνταιο

Με ανοιχτή συνέλευση μελών ξεκινά επισήμως ο προσυνεδριακός διάλογος της οργάνωσης μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αμυνταίου. Στη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν, με πλήρη δικαιώματα λόγου και προτάσεων, φίλοι και ενεργοί πολίτες της περιοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την

Στη Φλώρινα το 9ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με το Δήμο Φλώρινας θα διοργανώσει, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, το 9ο  Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας . Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα ανακαινισμένα γήπεδα,

Εκδρομή στο βουνό των θεών από τον ΣΟΧ Φλώρινας

Ο Όλυμπος αποτελεί την Μέκκα του ορειβατικού τρεξίματος στην χώρα μας, με καθημερινές σχεδόν επισκέψεις από αθλητές και απλούς περιπατητές. Είναι ένα βουνό με δύσκολες διαδρομές σε ένα περιβάλλον που εναλλάσσεται από πυκνά δάση, λιβάδια και γυμνές

13η αγωνιστική από το τουρνουά των αστυνομικών

Ανακοίνωση – σχόλιο της ΚΝΕ για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ με θέμα: «Σπάμε την ομΕΡΤά, δυναμώνουμε την αλήθεια»

Η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της ΝΔ,  με θέμα:  "σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια"αποτελεί πρόκληση απέναντι στη νεολαία.Ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: Να επιβάλουν την"ομερτά" της υποταγής για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, για τις 400.000 οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ούτε

Συμμετοχή σε εργασίες του Συμφώνου των Δημάρχων

Στις Βρυξέλες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Συμφώνου των Δημάρχων, που θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουνίου, για την προετοιμασία της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Ένας από τους βασικούς στόχους του Δήμου Αμυνταίου για την επόμενη

Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων και τα σύγχρονα συστήματα: YTONG blocks & ClimaPLUS

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου τεχνικών σεμιναρίων, ο όμιλος εταιριών YTONGTHRAKON, με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: “Κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και τα σύγχρονα συστήματα YTONG blocks & ClimaPlus”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ (Μπουσίου & Εστίας 3), στην Κοζάνη, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013.
Πρόγραμμα σεμιναρίου

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την Αγροτική Ανάπτυξη

Ολοκλήρωσε τις εργασίες της η ημερίδα που οργάνωσε στην Κοζάνη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με θέμα: «Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης. Ανασυγκρότηση της Παραγωγής. Όψεις της Αγροτικής Μεταρρύθμισης στην Ελλάδα.»

Διπλή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΣΗΜΕΡΑ

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 18 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: