Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αντιμέτωπος με τον ανακριτή ο 33χρονος αστυνομικός


Στον ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 33χρονος αστυνομικός από τη Φλώρινα, που συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο Π.Αλτίνης σχολιάζει τις εξελίξεις στη δίκη της εφ."Κρουά-Κρουά"

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η μεγαλύτερη διάκριση για το Σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού

Δεύτερη θέση στο κύπελλο Ελλάδος- 13η θέση στην Α’ Εθνική κατηγορία
Εδώ και χρόνια, φίλοι του σκακιού, αναφέρομαι στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλει η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας για την ανάδειξη του πνευματικού αυτού αθλήματος στην περιοχή μας και στις ευεργετικές του επιδράσεις στην ολόπλευρη ανάπτυξη (κυρίως πνευματική) του αθλητή.

Γλυπτική και αρχαία ζωγραφική, παρουσία κοινού

Εργαστήρι και συμπόσιο γλυπτικής και αρχαίας ζωγραφικής λαμβάνει χώρα αυτόν τον καιρό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθούν, πώς ένα ντόπιο, πολύτιμο υλικό, όπως είναι το μάρμαρο μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης, εμπνευσμένο μάλιστα από τις αρχαιότητες του μουσείου και των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.

Τριήμερες εκδηλώσεις στο Λέχοβο

Παραφράζοντας την ρήση που λέει ο λαός μας «Και με ζέστη..και με κρύο», οι Λεχοβίτες συντοπίτες μας, το φετινό καλοκαίρι λένε «Και με ζέστη…και με κρίση», αντιστεκόμενοι έτσι στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της περιόδου και συνεχίζοντας την παράδοση των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, με αφορμή τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία στο χωριό. 

Σύσκεψη για την αναδιάταξη του Ε.Σ.Υ διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας και την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 5 μ.μ. στο αμφιθέατρο της

Παγκόσμια πιστοποίηση για τους προπονητές του Α.Σ "Παγκράτιον"

Σεμινάριο πιστοποίησης προπονητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε, παρακολούθησαν ο προπονητής του Α.Σ. «Παγκράτιον» Γεώργιος Κορομπίλης και οι βοηθοί προπονητές Γεώργιος Τσουλιάς και Νικόλαος Κορομπίλης.