Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Παίκτης...


Πόροι για τις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας



Οι συνολικοί πόροι για το καθεστώς της περιφερειακής συνοχής κατανέμονται στη Βόρεια Ελλάδα ως εξής: στην κεντρική Μακεδονία θα δοθούν 74 εκατ. ευρώ ενισχύσεις και 30 εκατ. ευρώ φοροαπαλλαγές, στη Δυτική Μακεδονία οι

"Τα παιδιά της Φρειδερίκης"


Αγώνες Scramble στο Αμύνταιο



Την Κυριακή, 17 Απριλίου από τις 10:30 π.μ. μέχρι 7:00 μ.μ., το Αθλητικό σωματείο «ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» (Μ.Ο.Α.), διοργανώνει τον 1o αγώνα Scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2011.


Πρωτοβουλίες της Ε.Α.Σ Αμυνταίου για την αντιμετώπιση της κρίσης


Σειρά ενεργειών προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που μαστίζει και τον αγροτικό τομέα της χώρας, προχώρησε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου.
Αναλυτικότερα, οι ενέργειες αυτές αφορούν τα εξής:

Δώστε και σώστε !!

Ανθοκομική-Χειροτεχνική Έκθεση από τα παιδιά με ειδικές ικανότητες


Στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της υλοποίησης των δραστηριοτήτων τους στην ανθοκομία και στις

"Ηχωβολές", Εφ. "ΗΧΩ"


Η υπερπεριφερειάρχης στην Πρέσπα


        Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου επισκέφθηκε προχθές το Δήμο Πρεσπών για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου.

Συνελήφθησαν Aστυνομικoί !!


Με την κατηγορία της εμπλοκής σε υπόθεση μεταφοράς λαθρομετανάστη, συνελήφθησαν δύο νεαροί αστυνομικοί από συναδέλφους τους, στον μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.