Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, αύριο Τετάρτη 25.06.2013 και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τοπικές Κοινότητες:

Πρωταθλητής Ελλάδος για ακόμη μια φορά ο Ιάσων Ιωαννίδης

Το σαββατοκύριακο 14-15/06/2014 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών στα Τρίκαλα. Η Γ.Ε.Φλωρινας στίβου συμμετείχε με 2 αθλητές. Ο ΙΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ο πρωταθλητής της ομάδας για ακόμη μια φορά έκανε μια καταπληκτική κούρσα κατακτώντας την πρώτη θέση αφήνοντας τους αντίπαλους του 80μ πίσω. Ο αθλητής φαίνετε ότι έχει σωστές βάσεις και μια καλή προετοιμασία για αυτό και κατορθώνει πάντα να παίρνει μια θέση στο βάθρο. Ο ΙΑΣΩΝ συμμετείχε στα 5000μ

Το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο στις Πρέσπες των 80's

Χρονογράφημα Λάζος ο βουνίσιος
Αρχές της δεκαετίας των 80's παρέες με μηχανάκια ανηφορίζαμε στις Πρέσπες για το πρώτο μας καλοκαιρινό μπάνιο. Ένας άλλος προορισμός για μπάνιο ήταν η παλιά πλάζ στον Άγιο _Παντελεήμονα στην λίμνη Βεγορίτιδα όπου πηγαίναμε με

Εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά

Τρίτη 24 Ιουνίου, ώρα έναρξης 16.00
Το Ωδείο προσκαλεί παιδιά της πόλης ηλικίας 4 ως 8 ετών, να πάρουν μέρος σε μια πρωτότυπη δράση όπου θα γνωρίσουν τον κόσμο των ήχων και της ανακύκλωσης.
Η χρήση των ανακυκλώσιμων υλικών για την εκμάθηση αλλά και την

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη "μικρή ΔΕΗ"

Σήμερα Τρίτη,  24 Ιουνίου 2014 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της  Φλώρινας.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Ιουνίου και

Εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών των ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Φλώρινας

Σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών των  ΕΠΑ.Σ  ΟΑΕΔ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με τη επίδοση των Πτυχίων και των Αριστείων,  που θα πραγματοποιηθεί

Τελετή αποφοίτησης & ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΣΔΕ Φλώρινας

Συλλήψεις για παράνομη απασχόληση στο Σκλήθρο

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής στο Σκλήθρο Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (53 και 23 χρονών) για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα οι  δύο αλλοδαποί, οι

Παραχώρηση αιθουσών, κλειστών γυμναστηρίων και λοιπών χώρων σε συλλόγους του Δήμου Φλώρινας

Παρακαλούνται οι Αθλητικοί, Πολιτιστικοί, Μορφωτικοί και λοιποί σύλλογοι του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι για τις ανάγκες τους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν χώρους (αίθουσες, γυμναστήρια και λοιπούς χώρους) σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας κατά το σχολικό έτος 2014-2015, όπως υποβάλλουν

Τελικό συνέδριο παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου SSMNature

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τελικής συνάντησης του έργου SSMNature στη Φλώρινα στις 20 Ιουνίου 2014. 
Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε Φλώρινας συμμετείχαν εκτός από την Περιφέρεια Δυτικής

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τρίτη, 24 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: