Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Νέα μεγάλη επιτυχία του κ. Καρυπίδη! Η Δυτική Μακεδονία χάνει τη διαχείριση των λιμνών της που παραχωρείται σε γειτονικές Περιφέρειες!

Το πέτυχε και αυτό ο κ. Καρυπίδης και η Περιφερειακή του αρχή!
Η Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη από τις 13 Περιφέρειες της χώρας που με βάση  το σχέδιο Νόμου για τους νέους Φορείς Διαχείρισης Φυσικών Περιοχών όχι μόνο δεν αποκτά κανέναν νέο Φορέα, αλλά χάνει και  έναν απ' τους δύο που είχε, αυτόν της λίμνης  Καστοριάς. 

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει ο αγώνας ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ με μοναδικό σύνθημα: ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΑ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
Η διάλυση της ΔΕΗ και το ξεπούλημα των μονάδων της δεν αποτελεί ζήτημα των τοπικών κοινωνιών αλλά μείζον Εθνικό θέμα και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.

"Φαγοπότι" & Μικρή ΔΕΗ ταυτόσημε έννοιες...

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης 
Με χρέος μεγαλύτερο από 2,5 δις ΕΥΡΩ η ΔΕΗ (που κληρονόμησε κυρίως από την πολιτική απόφαση ένταξης στο τιμολόγιό της του σημερινού ΕΝΦΙΑ) και με την άμεση ανάγκη να ανταποκριθεί στους κανόνες της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς Ενέργειας, στον εντεινόμενο ανταγωνισμό, στον εκσυγχρονισμό των μονάδων της, στην επέκταση στις

Μη επομένως, παιδί μου, ταράζεσαι...

Μα τι έχω πάθει; νιώθω να επηρεάζει τη σκέψη μου κάποιος άλλος και να μου υπαγορεύει τι να λέω.
Προσπαθεί να αναπτύξουμε διάλογο μαζί και μου συστήνεται ως ο Αντίχριστος.
Άρχισα να φοβάμαι και να μη μπορώ να μείνω μόνη στο σπίτι.
Εσείς όλοι εδώ -- απευθυνόταν σε μοναχούς --  που καλλιεργείτε την αδιάλειπτη προσευχή, προσευχηθείτε και για μένα.
Τι μου συμβαίνει; Έχω ταραχή.

1ο Ανοιχτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας προκηρύσσει Ανοιχτό Σκακιστικό Τουρνουά με σκοπό την ανάδειξη του Πρωταθλητή της πόλης μας. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο στις 17:00 στο χώρο της Λέσχης (Ι. Καραβίτη 2, πρώην ΔΙΕΘΝΕΣ) με χρόνο σκέψης 1 ώρα για τον κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα με προσαύξηση 30’’ από την πρώτη κίνηση. Θα παιχτούν 5 ή 7 γύροι ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, ενώ το ακριβές

Χάθηκαν γυαλιά

Χάθηκαν γυαλιά μυωπίας (στρογγυλά μαύρα) σε μαύρη θήκη στην περιοχή Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση προς τη ΔΕΗ στις 20/11/2017 ημέρα Δευτέρα. 
Παρακαλώ όποιος τα βρει ας

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: