Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ορειβατικός περίπατος στο βουνό του Σταυρού

 Φωτο: Λάζος ο Βουνίσιος

Ασφάλιση για εργαζομένους και ανέργους-Ανανέωση

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι με εγκύκλιο του, ο ΕΦΚΑ κάνει γνωστό ότι για την ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας από τον Ε.Φ.Κ.Α. στους ασφαλισμένους και ανέργους, καθώς και στα μέλη

Προβληματισμός για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ του «Florina» Rally Greece Offroad 4x4…

Γράφει ο Τάσος Χατζηχρήστος - Οδηγός αγώνων 

Και ξαφνικά ανακοινώθηκε …προ ολίγων ημερών ότι η διεξαγωγή του 5ου Rally Greece Offroad, δεν θα πραγματοποιηθεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην Φλώρινα ,αλλά στην γειτονική μας πόλη της Καστοριάς.!

Καταιγισμός 28 μεταλλίων στον ΑΟΦ, 5 κύπελλα στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας

Με το δεξί  μπήκε η άνοιξη για τον ΑΟΦ (35 συμμετοχές), αφού στους Πανελλήνιους αγώνες Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκαν στο Χιον.Κέντρο Μετσόβου το διήμερο 3-4/3/2018 με διοργανωτή τον τοπικό σύλλογο, απέσπασε 3 κύπελλα/χρυσά

Στα μετάλλια η Κιούφη και η Ζαβιτσάνου στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος γυναικών

Έντονη ήταν η παρουσία της Φλώρινας στην τελική φάση του ατομικού και διπλού αντρών-γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που έγινε στην Αθήνα στις 3-4/3/2018.

Το κτήμα

Ο ιδιοκτήτης ενός κτήματος τα τελευταία χρόνια δεν το φρόντιζε όσο θα έπρεπε, σε κάθε σοδειά του έδινε όλο και λιγότερη ποιότητα σταφυλιών έτσι το κρασί έβγαινε θολό και πικρό, κάποια στιγμή αποφάσισε να πουλήσει το κτήμα προκειμένου να απαλλαγεί από την κακή ποιότητα.