Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τι φοβούνται οι κ. Καρυπίδης & Μπίρος και αρνούνται να δώσουν στοιχεία για την απευθείας ανάθεση;

Στις 18 Οκτωβρίου χρειάστηκε Εισαγγελική Εντολή για να ανταποκριθεί η Περιφερειακή Αρχή στο νόμιμο δικαίωμα του Συνδυασμού μας για την παροχή στοιχείων σχετικά με την απευθείας ανάθεση του έργου των 400.000 ευρώ στον «Σύλλογο προς διάδοση των Ελληνικών Γραµµάτων» για την «Επισκευή κτιρίου Παιδόπολης «Αγία Όλγα» στη Φλώρινα.
Τι ζητήσαμε; 

Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος δεν μπόρεσε να πει το μεγάλο «ΟΧΙ»!

Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη
Αφορμή γι’ αυτήν την παρέμβαση-άρθρο μου αποτελεί μία πολύ αξιόλογη ανάρτηση του ιστολογίου «Αβέρωφ»1 που σχολίασε το ρεπορτάζ του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ» στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος της Φλώρινας. Όπως φαίνεται και στις

Δεκάδες στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης έκαψε φωτιά στις Πέτρες

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά χθες το απόγευμα κοντά στη Τοπική Κοινότητα Πετρών του Δήμου Αμυνταίου η οποία γρήγορα επεκτάθηκε κατά μήκος της λίμνης

16άδα ο Άγγελος και η Κωσταντίνα στην Ουγγαρία - Ξεκινά το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ στην Φλώρινα

Με 9 μελή αποστολή ταξίδεψε ο ΟΞΙΦ στο Ντεμπρετσέν της Ουγγαρίας για να συμμετέχει στον 1ο Αγώνα του φημισμένου Διεθνούς Κυπέλλου OLIMPICI της Ουγγαρέζικης Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Οι Αγώνες αφορούν παιδιά ηλικίας

ΔΕΗ: Το τμηματικό ωράριο για νυχτερινό ρεύμα 2017-2018

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση Γ1Ν με τμηματικό ωράριο ότι θα αρχίσει να ισχύει για τη χειμερινή περίοδο, από την 1 η Νοεμβρίου 2017 έως και την 30 η Απριλίου 2018.
Συγκεκριμένα:

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό από το ΟΕΕ

Σας προσκαλούμε στο επιμορφωτικό σεμινάριο 6 ωρών σε δυο ξεχωριστά τμήματα που διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με θέμα :
ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 31  Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: