Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 2.000 ανέργων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 η υποβολή αιτήσεων  συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση σε θέσεις πλήρους και μερικής

Drosopigirace Marathon Mountainbike Race

Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την διάνοιξη και τον καθαρισμό των μονοπατιών και τη διαμόρφωση της αγωνιστικής διαδρομής του μαραθωνίου αγώνα ορεινής ποδηλασίας DrosopigiRace Bike Marathon που θα ξεκινήσει την Κυριακή 24/9 στις 11:00 από την κεντρική πλατεία της Φλώρινας . Ο αγώνας αποτελεί τη δεύτερη διοργάνωση ποδηλασίας του ΣΟΧ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας για το 2017.
 Δυο αγώνες – ένας διασυλλογικός και ένας open με 3 και 5 κατηγορίες αντίστοιχα αποτελούν τον

Οι εγγραφές στον ΟΞΙΦ συνεχίζονται

Έως τέλος Σεπτεμβρίου παρατείνεται η περίοδος εγγραφών για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας με σκοπό να εξυπηρετήσει το αυξημένο ενδιαφέρον των Μικρών Ξιφομάχων. Τα τμήματα όπως έχουν ήδη καθοριστεί έχουν ως εξής:

Ξεκινούν οι δοκιμές της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας

Οι δοκιμές της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Φλώρινας αρχίζουν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα

Ο χειραγωγημένος στο πολιτικό ψέμα… (Με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των κατοίκων της Κοινότητας Αναργύρων)

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Μίμη Δημητριάδη, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης
Όταν έχεις χειραγωγηθεί στο πολιτικό ψέμα που το έχεις κάνει και προμετωπίδα σου, τότε είναι πολύ φυσιολογικό να βλέπεις παντού φαντάσματα και πολιτικούς εχθρούς.
Το πρόσφατο γεγονός που έλαβε χώρα

Info kiosk στο κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας

Σας ενημερώνουμε ότι στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας (Διοικητήριο), τοποθετήθηκε και λειτουργεί info kiosk (οθόνη πληροφόρησης αφής), όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον