Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

15 Θέσεις εργασίας στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι απο τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοινώθηκε η  πρόσληψη

ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 465 προσλήψεις στην ΓΓΔΕ

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2015 (ΦΕΚ 3/14-05-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων εξήντα πέντε (465)

Ξεκινάει η εμποροπανήγυρη Αμυνταίου

Ο Δήμαρχος  Αμυνταίου γνωστοποιεί ότι η ετήσια εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, που αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και οικονομικό θεσμό για το Δήμο μας,  θα πραγματοποιηθεί στους γνωστούς Δημοτικούς χώρους από

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»

Λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ., στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, με όσα μέλη είναι παρόντα.
Στη Συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση τα πεπραγμένα του Δ.Σ .της

Αίτηση σύγκλισης δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου από τη μειοψηφία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου στις 23 Απριλίου 2015 συγκλήθηκε έπειτα από αίτηση του συνόλου των μελών της Μειοψηφίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. 

Εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους  του Συλλόγου στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Ο φετινός εορτασμός θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και περιλαμβάνει:

Χάλκινα Μετάλλια: ο Στέργιος στην Άγκυρα και ο Θεόδωρος στην Αθήνα!

Ήταν ένα ονειρεμένο σαββατοκύριακο το περασμένο για την οικογένεια του ΟΞΙΦ. Σημαντικές, θα λέγαμε, ιστορικές επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για τους ξιφομάχους μας.
Την Ελληνική Σημαία στον Ιστό ευτυχήσαμε να αντικρίσουμε στην

Αγιασμός Σαρισών 2015

Το περασμένο Σάββατο 26/9/2015 πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συλλόγου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Οι παρευρισκόμενοι,  αθλητές, γονείς και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά τον Αγιασμό

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Ιατρείου Μελίτης

Η οικογένεια Καΐδου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης, την Κυριακή  04 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00μ., στη Μελίτη Φλώρινας.
Ο συγκεκριμένος χώρος κατασκευάστηκε εξολοκλήρου και εξοπλίστηκεμε προσωπικά έξοδα της

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη,  30 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: