Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Το χιόνι που έγινε λάσπη


Αισχρή η κατάσταση στη Φλώρινα με τη λασπούρα που έχει δημιουργήσει η αλόγιστη χρήση αλατιού. Το φαντάζεστε να είστε τουρίστες και να πηγαίνετε στη Φλώρινα για να απολαύσετε το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο και να βρίσκεστε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή κατάσταση λάσπης στους δρόμους και με το τοπίο από 

Όνειρο ήτανε...


Ο κορυφαίος συνθέτης και ερμηνευτής David Lynch και η 5μελής μπάντα του "Living Space" μάγεψαν κυριολεκτικά με μοναδικές μελωδίες, τους φίλους του Winter Festival-Balkan Jazz, που αψηφώντας χθες βράδυ το χιόνι και το κρύο, κατέκλυσαν την "Οδό ονείρων" δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Κοιμόμαστε ήσυχοι....

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή


Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής  Φλώρινας,  42χρονος αλλοδαπός για κλοπή.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Γάμος στη Σιταριά


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς σας προσκαλεί στο "γάμο των παιδιών" του που θα γίνει ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο στις 18:30 μ.μ. στο χωριό του Άϊ-Βασίλη Σιταριάς.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου, στις 2 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Στα αζήτητα οι πατάτες στη Βόρεια Ελλάδα


Ως τη χειρότερη χρονιά της τελευταίας 20ετίας, χαρακτηρίζουν στον ΑγροΤύπο οι πατατοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, τη φετινή εμπορική χρονιά. Χαρακτηριστικά τονίζουν ότι αυτή την περίοδο, το προϊόν παραμένει στις αποθήκες, η ζήτηση