Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική διαμαρτυρία στη Φλώρινα (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Ασπρίδης για Βοσκόπουλο: Μαφιόζικες τακτικές... (video)

Αγαπητοί μου φίλοι,
Κοντεύουν να συμπληρωθούν τρία χρόνια από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και υπολείπονται μόνο οκτώ μήνες για τις επόμενες.
Κάτι λιγότερο από τρία χρόνια από την προηγούμενη συνέντευξή μου μετά τις τότε εκλογές, όπου μεταξύ άλλων σας γνωστοποιούσα τη μεγάλη

Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο Πανεπιστήμιο

Ενημερωθήκαμε πως μέχρι στιγμής, 18/09/2013, δεν έχουν τοποθετηθεί από το υπουργείο αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί για τη στήριξη του τμήματος. Γνωρίζουμε πως έχουν ζητηθεί αποσπάσεις δέκα εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν ζωτικό ρόλο στην πρακτική άσκηση, την τεχνική υποστήριξη και την διεξαγωγή των υποχρεωτικών μαθημάτων. Η έλλειψη τους παρακωλύει την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και ιδιαίτερα

Κάλεσμα σε αντιφασιστική διαμαρτυρία

Η Ν.Ε.  ΣΥΡΙΖΑ  Φλώρινας καταδικάζει απερίφραστα την ωμή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από Νεοναζί Χρυσαυγίτη Δολοφόνo στο Κερατσίνι.
ΚΑΙ
Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις της Φλώρινας

Συγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους πολίτες, τους εργαζόμενους, νέες και νέους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, να συμμετάσχουν μαζικά στην αποψινή (19-9-) συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ και των άλλων μαζικών ταξικών φορέων, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας  στις 7 το απόγευμα, καταδίκης του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής και της δολοφονικής βίας που ασκεί.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το τσιράκι του

Το ΕΚΦ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από μέλος της Χρυσής Αυγής κατά δήλωση του συλληφθέντος για τη δολοφονία.
Η βία που καλλιεργείται έχει τραγικά αποτελέσματα και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τέτοιου είδους φαινόμενα θα λάβουν ακόμη δραματικότερες διαστάσεις.
Η δικαιοσύνη, πρέπει να επέμβει άμεσα και το

Ανοιχτή επιστολή της ΔΟΕ προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,
Εμείς οι εκπαιδευτικοί των παιδιών σας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε την αγωνία μας  για τη Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση που καθημερινά βρίσκεται στο στόχαστρο βίαιων περικοπών, συρρίκνωσης, υποβάθμισης και απαξίωσης.
Δυστυχώς, βιώνουμε πρωτοφανείς

Νέο ΔΣ στο Σύλλογο ΑμεΑ Φλώρινας

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 15 Σεπτέμβριου στο Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν.Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα αναδείχτηκε νέο Δ.Σ.  
Το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με την ψηφοφορία είναι τα εξής:

Προκριματικοί Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε

Το Σάββατο 14/9/2013 στο ΔΑΚ Φλώρινας έγιναν οι Προκριματικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων και Ν. ανδρών – Ν. γυναικών, ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”  συμμετείχε με τέσσερεις αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους οι τρεις κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας.
Τα εισιτήρια που σφραγίστηκαν από τους αθλητές του Συλλόγου είναι:

Μια νέα σκακιστική χρονιά ξεκινά στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας με τις επιτυχίες των αθλητών της σε διεθνή τουρνουά, με τη συμμετοχή της σε όλα τα σκακιστικά δρώμενα της Κεντροδυτικής  Μακεδονίας αλλά και με τις δύο ομάδες της ( Σκακιστική Λέσχη _ Β΄εθνική,  Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας _ Α΄εθνική) εγγυάται την πρόοδο των μαθητών της!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσινι

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν  και τον δολοφόνησαν

Εγγραφές στα αθλητικά τμήματα του ΠΑΣ "Πήγασος"

Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Καταδικάζουμε και καλούμε το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους

Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών από την "Παράδοση"

Florina Mountain Bike Festival

Το εργατικό κίνημα δεν έχει σχέση με φασίστες – δολοφόνους των εργατών

Το εργατικό κίνημα δέχεται καθημερινά επίθεση.
Το Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων κ Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Ν.Φλώρινας μέλος του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να