Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Καταδικάζουμε και καλούμε το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους
εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς, οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει. 
Συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής
Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη, στις 7:00΄ μ.μ.,
στην Κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


1 σχόλιο:

  1. Η δολοφονία έγινε υπό "θολές" συνθήκες. Για τα επεισόδια που ακολούθησαν, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην "συνταγματικού τόξου" (το Σύνταγμα έχει καταλυθεί προ πολλού) και οι συνεχιζόμενες ταραχές, δείχνουν ότι βιώνουμε γεγονότα προαποφασισμένα και καλά σχεδιασμένα. Όλοι γνώριζαν ότι το Σεπτέμβριο θα συνέβαινε κάτι, για τη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας. Το θύμα; Τυχαίο. Ότι και όποτε προκύψει. Ο θύτης; Η Χρυσή Αυγή. Ότι πιο βολικό. Ο μόνος πολιτικός φορέας που πραγματικά αντιμάχεται το αμαρτωλό σύστημα. Εκεί οφείλεται και η ραγδαία αύξηση των δημοσκοπικών ποσοστών της, η οποία πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ανακοπεί. Αλλιώς κινδυνεύει το σύστημα. Τα συστημικά κόμματα (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ν.Δ. Α.Ε.) κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία. Τα κόμματα δορυφόροι (όλα πλην Λαϊκού Συνδέσμου) κινδυνεύουν να χάσουν το ρόλο τους, όσο άχαρος και αν είναι. Οι ύαινες που κατατρώνε τις σάρκες των Ελλήνων (Ευρώπη, ΔΝΤ) κινδυνεύουν να χάσουν το"μεροκάματο". Ποιός αντιστέκεται σε όλους αυτούς; Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή. Πρέπει να εξαφανιστεί πολιτικά. Πως; Ένας τρόπος υπάρχει. Να μη συμμετέχει στις εκλογές. Πως θα γίνει; Πρέπει να μεθοδευτεί η κήρυξή της ως παράνομη οργάνωση. Με ποιόν τρόπο; Θα μεθοδευτεί μια προβοκάτσια από ισχυρά κέντρα και θα υποστηριχθεί από όλα τα κόμματα. Δηλαδή: Από όλο το σύστημα. Αυτό το σενάριο βιώνουμε, σε πλήρη εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή