Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η πρώτη μας ανάσα


Οι πέντε πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης της Αριστεράς:

Αντί οι κυνηγετικές οργανώσεις να καθίσουν στο σκαμνί όσα μέλη τους κυνηγούν σε Εθνικά Πάρκα, σέρνουν στα δικαστήρια τους Οικολόγους!


Μήνυση κατά των Οικολόγων Πράσινων έχουν υποβάλει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης και δύο θηροφύλακες. Προχτές παραλάβαμε το κείμενο της 

Άγριο κυνήγι όσων δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ


500.000 ονόματα, μια τεράστια λίστα πολιτών που δεν πλήρωσε το χαράτσι έστειλε η ΔΕΗ στο υπουργείο Οικονομικών ώστε πλέον να πληρωθεί μέσω των εφοριών.
Ουσιαστικά πλέον πρόκειται για χρέος προς το κράτος το οποίο χειρίζεται η 

Ο Α.Γεωργιάδης στη Φλώρινα


Την Παρασκευή 15/06/2012 θα επισκεφθεί το Νομό Φλώρινας ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας κ.Άδωνις Γεωργιάδης.  Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Εθελοντικά προγράμματα για οικογένειες στον Αρκτούρο...


Οικογενειακά προγράμματα υλοποιεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ο Αρκτούρος καλώντας οικογένειες με παιδιά άνω των 8 ετών να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και να συμμετάσχουν στο 

Γιορτή λήξης των μαθημάτων από το Ωδείο Αμυνταίου


Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 

Δημιουργία Μητρώου Προμηθευτών δυνητικών συνεργατών από την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας θα δημιουργηθεί Μητρώο Προμηθευτών δυνητικών συνεργατών για την προμήθεια αγαθών ή/και την παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας.
Απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται:

Εκλογές στην Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας


Στις κάλπες προσήλθαν την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας για να αναδείξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αντιπροσώπους στην Π. Ο. ΑΞΙ. Α., νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπους στα συμβούλια μεταθέσεων.
Οι εκλογές διενεργήθηκαν με το σύστημα της απλής αναλογικής και όλοι οι υποψήφιοι συμμετείχαν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η συμμετοχή κρίνεται  ικανοποιητική, καθώς σε σύνολο εκατό (100) μελών προσήλθαν και ψήφισαν εβδομήντα επτά (77) μέλη.
 Συγκεκριμένα εξελέγησαν οι παρακάτω:

2η Συνάντηση Παιδικών Χορευτικών


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» συγχαίρει δημόσια τα παιδιά του χορευτικού τμήματος τα οποία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ.Γαζή Βασίλειου παρουσίασαν με άρτιο τρόπο χορούς από την Ήπειρο, στην 2η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων από Συλλόγους Ηπειρωτών 

Η απάντηση του ΑΔΜΗΕ στο Γ.Δακή - Καμμία αναφορά για το πρόβλημα της ρύπανσης


Στο επείγον έγγραφο που απέστειλε στον ΑΔΜΗΕ την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής, σχετικά με τις υψηλές εκπομπές αιωρούμενων σωματιδίων από τις καμινάδες των ατμοηλεκτρικών σταθμών της περιοχής, απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Σπ.Βάσσος, χωρίς την παραμικρή αναφορά στην ουσία του προβλήματος που βιώνει η τοπική κοινωνία.
Η απάντηση του κ. Βάσσου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακή έχει ως εξής: 

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, τα Γραφεία Διαβατηρίων, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου τους, ως ακολούθως:

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομετανάστη


Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών της Αστυνομικής Διεύθυνσης