Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μια αρκούδα με... βιολοντσέλο στον ποταμό Σακουλέβα!

Μια αρκούδα, ύψους πέντε μέτρων, που παίζει… βιολοντσέλο έκανε την εμφάνισή της σήμερα στον ποταμό Σακουλέβα! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, όσο και πρωτότυπο έργο, του Γιώργου Μπαρδάκα, στο πλαίσιο της πτυχιακής του εργασίας στο εργαστήριο γλυπτικής του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. 

«Έργον Τιμής» – Πτυχιακή εργασία της Χ.Γκόλνα στον «Αριστοτέλη»

Την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Έργον Τιμής» παρουσιάζει η Χριστίνα Γκόλνα, τελειόφοιτη του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας, στην αίθουσα εκθέσεων «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» της «Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης». Πρόκειται για την παρουσίαση προτομών διακεκριμένων προσωπικοτήτων της Φλώρινας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης της πτυχιακής

17 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αμυνταίου, που εδρεύει στο Αμύνταιο και συγκεκριμένα ως εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Περπάτησε τα δάση της Πρέσπας με οδηγό το κινητό σου!

Φθινόπωρο: Μία από τις καλύτερες εποχές να επισκεφθεί κανείς την Πρέσπα. Γήινα χρώματα,  μυρωδιές από τις πρώτες βροχές, φθινοπωρινά μανιτάρια, άγρια φρούτα και άλλα πολλά συνθέτουν το «τοπίο» της φθινοπωρινής βόλτας στα δάση των αρκεύθων της Πρέσπας. Με οδηγό το κινητό σου και τη νέα εφαρμογή με το

1ο μάθημα θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 θα γίνουν τα μαθήματα του θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού, στο Πολιτιστικό Κέντρο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρεμιέρα με τοπικό ντέρμπι για τα κορίτσια του Αμύντα

Ο Αμύντας της νέας εποχής, υποδέχεται το Σάββατο (10/10, 18:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το νεοφώτιστο ΜΠΣ Φιλώτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Η οικονομική συγκυρία και η επιβολή των capital controls, υποχρέωσε τους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: