Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Περιοδεία του Ν. Αθανασίου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα


Την επόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου θα συζητήσουν με κατοίκους και φορείς του Νομού Φλώρινας. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Εικονικά Παρεστιγμένα

Στη μνήμη του Χρ.Φάτση


Στη μνήμη του πρωτοπόρου ορειβάτη Χρήστου Φάτση δημοσιεύουμε σήμερα μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο που ευγενικά μας παραχώρησε ο γιος του Θόδωρος.

Ήγγικεν η ώρα να αποκαλυφθούν οι Νεοναζί φασίστες


Γράφει ο Λάζος ο βουνίσιος
Ήγγικεν η ώρα να αποκαλυφθούν οι Νεοναζί φασίστες και να ξεκουμπιστούν από την πολιτική ζωή της Ελλάδος. Ξεκαθαρίζουν ποιοί είναι οι αγνοί εθνικιστές πατριώτες και ποιοί οι φασίστες νεοναζί τραμπούκοι πατριδοκάπηλοι.
Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. επί δέκα χρόνια 

Λυσιστράτη

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομετανάστριας


Συνελήφθη τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (8-6-2012), από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στο Βατοχώρι Φλώρινας, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά 

Το ΚΚΕ πρέπει να μείνει δυνατό και όρθιο!


Το ΚΚΕ δεν σας είπε ποτέ ψέματα. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν συμβιβάστηκε ούτε στιγμή με τα μεγάλα συμφέροντα, την εκμετάλλευση, την καταλήστευση του λαϊκού ιδρώτα. Εμπιστευθείτε το σε αυτά που λέει. Έχετε πείρα, σκεφθείτε.
Το ΚΚΕ απευθύνεται σε εσάς που γνωρίζετε την προσφορά του, 

Κάλεσμα σε αγρυπνία από τον Ε.Σ. "Αμύντας"


Το Δ.Σ. του Ε.Σ. «Αμύντας» Αμυνταίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 52 χρόνων, από την 12η Ιουνίου 1960, συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και την πόλη του Αμυνταίου, αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των μελών που πέρασαν από το σύλλογο αλλά και όλων αυτών που από την θέση των εθελοντών ή της Διοίκησης προσέφεραν ένα σημαντικό κομμάτι