Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Στη μνήμη του Χρ.Φάτση


Στη μνήμη του πρωτοπόρου ορειβάτη Χρήστου Φάτση δημοσιεύουμε σήμερα μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο που ευγενικά μας παραχώρησε ο γιος του Θόδωρος.









4 σχόλια:

  1. Δε θα ξεχάσουμε τις φασολάδες σου στο οροπέδιο. Καλό ταξίδι φίλε μας. Μια λάμψη μια αστραπή είναι η ζωή μας. Όταν σ’ εύρει της ανατολής το φώς λαμπερό να ’ναι και έτσι να παραμείνει μέχρι τη δύση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθινός Άνθρωπος με α κεφαλαίο!! Αγαπούσε τη ζωή, αγαπούσε τη Φλώρινα και πρόσφερε πολλά χωρίς να έχει κανένα κέρδος! Χιλιάδες φασολάδες, χιλιάδες γλέντια, χιλιάδες φωτιές γίνανε με μοναδικό στόχο να σκορπάει το κέφι στους γύρω του.
    Έκανε μικρά παιδιά να αγαπήσουν το βουνό, γνώρισε σε όλη την Ελλάδα τις ομορφιές της Φλώρινας. Κανένας δεν του αναγνώρισε.
    Έστω και μετά θάνατο του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!
    Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή σου!
    Τα βουνά της Φλώρινας, που τόσο τα αγάπησες, θα είναι πάντα γεμάτα με την παρουσία σου!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρήστος Φάτσης έφυγε για τα βουνά του Παραδείσου. Εμείς ομως θα τον θυμόμαστε πάντα και θα τον έχουμε μαζί μας νοερά οταν περπατάμε στα βουνά που τόσο αγάπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΗΣΤΟ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή