Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας για το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου

Κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικής Μακεδονίας Θανάση Γερμανίδη, Ευγενίας Ουζουνίδου και Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, σχετικά με την απάντηση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε ερώτηση για το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η ομάδα Volleyball του ¨Αριστπτέλη¨ συμμετέχει στη Δράση "Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω"

Η ομάδα Volleyball του ΦΣΦ ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ¨ αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, συμμετέχοντας στη Δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, "Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω" συγκεντρώνει, τρόφιμα είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά είδη.
Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας

"Σπάνιες γαίες"


Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Φλώρινα

Με εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας εορτάστηκε στην πόλη της Φλώρινας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, ενώ στη

Εσπερινές ομιλίες

Φέρομεν ες γνσιν τν εσεβν Χριστιανν τι τν προσεχ Κυριακ 24η Νοεμβρίου 2013, μετ τν κολουθία το σπερινο, θ συνεχισθε κύκλος σπερινν μιλιν πο πραγματοποιονται π κληρικος τς ερς μας Μητροπόλεως στς τρες μεγάλες πόλεις τς Μητροπολιτικς μας περιφερείας, Φλώρινα, μύνταιο κα Πτολεμαδα, σύμφωνα μ τ κόλουθο πρόγραμμα: