Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ποδοσφαιρικά Νέα - Α΄ Τοπικό


Αποτελέσματα:

Έγινε το θαύμα!!! Επιτέλους λειτούργησε η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ!!!


Η αμειβόμενη, με επιλογή της Δημοτικής Αρχής, θέση προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ (Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Δήμου Αμυνταίου), γρήγορα αποδείχτηκε ότι δεν αποτελεί εχέγγυο για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της Τηλεθέρμανσης του Δήμου.

Χρυσή κυπελλούχος η Σταυρούλα Δήμκου


Μ’ ένα χρυσό μετάλλιο και πολύ καλά πλασαρίσματα επέστρεψαν οι αθλήτριες και αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας που αγωνίστηκαν στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων (κάτω 17ετών) που έγινε στο Ο.Α.Κ. Αθηνών στις 8-10-2011.

Σε ένστολη διαμαρτυρία οι αστυνομικοί της Φλώρινας



Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας θα συμμετάσχει στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Αθήνα (Παναθηναϊκό Στάδιο), τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ., για να αντισταθούν στην εξαθλίωση από την συνεχιζόμενη οικονομική λαίλαπα. 

Παρέδωσαν τη χώρα στο Δ΄ Ράιχ και πέφτουν

Θέμα χρόνου, ολίγων εβδομάδων, ίσως και ημερών είναι πλέον η πλήρης κατάρρευση της κυβέρνησης σύμφωνα με πολιτικούς και οικονομικούς παρατηρητές. Το μόνο βέβαιο αυτήν τη στιγμή είναι το ότι η κυβέρνηση έχει απολέσει πλήρως τη δεδηλωμένη, ενώ είναι θέμα χρόνου το πότε και, το κυριότερο, το πώς θα τελειώσει αυτή η άθλια περίοδος της Ελλάδας. Την ίδια ώρα η κατάσταση ανεξέλεγκτης απελπισίας και πλήρους εξαθλίωσης στην οποία έχει οδηγηθεί πλέον το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής

Τα φθηνά καυσόξυλα Βουλγαρίας ζεσταίνουν τη Β.Ελλάδα


Καυσόξυλα από τη Βουλγαρία προμηθεύονται τα ελληνικά νοικοκυριά της Βορείου Ελλάδος. Με μόλις 80 ευρώ τον τόνο, Βούλγαροι μεταφέρουν τα καυσόξυλα μέχρι το σπίτι του πελάτη!

ΟΛΑ τα Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

Αθλητικά Νέα