Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η απάντηση της Ο.Μούσιου για τη συνέντευξη του Π.Αναστασιάδη


Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Μελίτης, Π.Αναστασιάδη, σε εφημερίδα των Σκοπίων, τις οποίες οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Φλώρινα-Ισχυρός Δήμος» ουδόλως συμμεριζόμαστε και καταδικάζουμε απερίφραστα, σας παραπέμπω σε προηγούμενη επιστολή μου με ημερομηνία 30-11-2010, όπου περιγράφεται το ιστορικό της αυτοδιοικητικής συνεργασίας μας, στα πλαίσια των ανοιχτών δημοκρατικών αρχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και οι θέσεις μας για τα εθνικά μας θέματα.

Άμεση παραίτηση Π.Αναστασιάδη ζητάει ο Θ.Σουμπάσης


Δήλωση Θόδωρου Σουμπάση σε σχέση με όσα δηλώθηκαν από τον πρόεδρο της Μελίτης σε κανάλι της FYROM

Απάντηση Ι.Βοσκόπουλου σε εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου


"Κύριοι,
Απαντώντας στο υπ’ αριθ.26757/22-7-2011 έγγραφό σας σάς γνωρίζω τα εξής:

Αντιπαράθεση Λιάνη-Διαμαντοπούλου στη Βουλή


Ομιλία του βουλευτή Φλώρινας Γιώργου Λιάνη στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, για τη νέα Δομή και λειτουργία των ΑΕΙ, στις 27 Ιουλίου 2011.

Με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς έκλεισε το Φεστιβάλ Μουσικής (video)

Με παραδοσιακούς χορούς και δημοτικά τραγούδια έπεσε η αυλαία του 3ου Μουσικού Φεστιβάλ Φλώρινας. Οι ΦλωριΝέοι μουσικοί που ήταν και οι μοναδικοί διοργανωτές αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. 

Δηλώσεις Στ.Κωνσταντινίδη για Π.Αναστασιάδη


Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, σχετικά με δηλώσεις του Π.Αναστασιάδη, προέδρου του Τ.Σ Μελίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η γκλίτσα του τσομπάνη

Τα αποκαλυπτήρια του Μ.Αλεξάνδρου



Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δίον Λιτόχωρου Πιερίας.

Δύο άτομα από τη Φλώρινα θύματα ξυλοδαρμού (video)


Μυστήριο καλύπτει μία υπόθεση ξυλοδαρμού που απασχολεί τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με θύματα δύο άνδρες από την Φλώρινα και δράστες μία ομάδα πέντε ατόμων, εκ των οποίων με τον ένα φαίνεται πως τους συνέδεαν οικονομικές δοσοληψίες.

Με τα μάτια της Ηχούς

ΚΚΕ Φλώρινας: ΟΧΙ στην Ανώτατη Εκπαίδευση της αγοράς



Λαϊκή Παιδεία. – ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών.
Μεσούσης της καπιταλιστικής κρίσης – και αξιοποιώντας αυτήν την κρίση, – η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο του Νόμου - πλαισίου (το οποίο ήδη κατέθεσε στη Βουλή για να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα) για την Ανώτατη Εκπαίδευση.  Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο, που εναρμονίζεται απόλυτα με τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική. Μέσα από τις διατάξεις του, η Ανώτατη Εκπαίδευση προσαρμόζεται πλήρως, ως προς το περιεχόμενο και τη δομή στα άμεσα συμφέροντα και στις στρατηγικές στοχεύσεις της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.