Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σκληρή απάντηση του Στ.Παπαναστασίου


Σε ιδιαίτερα σκληρούς τόνους απευθύνεται στην επιστολή-απάντησή του ο πρώην Δήμαρχος Φλώρινας Στ.Παπαναστασίου προς τον Ι.Βοσκόπουλο, αποκαλώντας τον "εισαγγελέα". Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, από την κριτική του για το θέμα των οικονομικών του Δήμου δεν εξαιρούνται ούτε οι Στ. Βοσκόπουλος, Α.Αριστείδου, Κ.Ρόζας.

Η "τρύπα" στο Δήμο

Και δεύτερο αρκουδάκι «υιοθέτησε» ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ



Και δεύτερο ορφανό αρκουδάκι «υιοθέτησε» ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από τη δασική περιοχή των Τρικάλων.
Το αρκουδάκι βρέθηκε χωρίς τη μητέρα του, από κτηνοτρόφο, στα λιβάδια Περτουλίου και εν ώρα βοσκής του κοπαδιού του την Μεγάλη Παρασκευή, στις 22/4, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Ο κτηνοτρόφος μετέφερε το μικρό αρκουδάκι στη στάνη του και το «φιλοξένησε» σε ασφαλές σημείο προκειμένου να μη διατρέξει κίνδυνο από τα σκυλιά του κοπαδιού.

Για την απάντηση Ζωγράφου


Παράνομη στάθμευση!


Σήμερα, Τρίτη 26 Απριλίου 2011 είδα στην πόλη της Φλώρινας την εικόνα αυτή! 

Πραγματικά αναρωτιέμαι, το κάνουν αυτό επειδή έχουν κάποιου είδους εξουσία? ή επειδή τους βολεύει ?
Όπως και να έχει η θέση που βλέπετε είναι για συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναπήρου!!!

Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας από την Ι.Πιτόσκα


“Βαλκανική κουζίνα: Γεύσεις και συνταγές της Φλώρινας” είναι το νέο βιβλίο Ιωάννας Πιτόσκα από τις εκδόσεις Προπομπός. Το βιβλίο, το οποίο προλογίζει ο Στέφανος Μάνος ενώ το κρασί προτείνει ο Γιάννης Μπουτάρης, περιλαμβάνει 335 παραδοσιακές συνταγές  όλων των ειδών της περιοχής.

Κλειστά τα Τέμπη σήμερα και αύριο


Μέσω της Εθνικής οδού Κοζάνης–Λάρισας καθώς και της Εθνικής οδού Λάρισας-Τρικάλων-Καλαμπάκας-Γρεβενών θα διεξάγεται από σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου στις 6 το πρωί έως την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 9 το βράδυ η κίνηση των φορτηγών μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, λόγω