Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Εγκρίθηκαν από το ΔΣ της ΔΕΗ οι τέσσερις σύμβουλοι για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων - Η απόφαση

Με οκτώ ψήφους υπέρ, ένα λευκό και δύο αρνητικές ψήφους από τους εκπροσώπους των εργαζομένων ενέκρινε τελικώς χθες (7/5) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ την εισήγηση διοίκησης για τους τέσσερις συμβούλους που θα προωθήσουν τη διαδικασία πώλησης των λιγντικών μονάδων της επιχείρησης.
Το ΔΣ συνήλθε μέσω τηλεδιάσκεψης και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα που

Η ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει την τηλεθέρμανση της Φλώρινας

Στην "Άκτωρ" αναμένεται να περιέλθουν εργολαβίες τεχνικών εταιρειών του ομίλου Καλογρίτσα, καθώς, λόγω αδυναμίας έγκαιρης αποπεράτωσής τους, είναι ορατός ο κίνδυνος αυτές να κηρυχθούν έκπτωτες.

Θρίαμβος του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Ανδρών – Γυναικών 2018 με Θρίαμβο των Ομάδων του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Εορτασμός της "Ημέρας της Ευρώπης"

Παράνομες φυτεύσεις αμπελιών

Από την Δ/νση  Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Φλώρινας ανακοινώνεται ότι: σύμφωνα με την  αρ. πρωτ. 1011/21054/18-02-2016 ΥΑ περί «Θέσπιση των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τρίτη 8 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών

Συνεδριάζει εκτάκτως ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 8.5.2018 στις 7μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με μοναδικό θέμα τη «συζήτηση και λήψη απόφασης επί του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» για την

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 8 Μαΐου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: