Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία στη Φλώρινα

Στις 13:00 χθες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κουζίνα διώροφης μονοκατοικίας, επί της οδού Μοναστηρίου 98, στην Φλώρινα.
Στο συμβάν επενέβησαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3

Σύλληψη διεθνώς καταζητούμενου στην Κρυσταλλοπηγή

Χθες (19-06-2013) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Φλώρινας σχετικά με τις πλασματικές υπεραριθμίες

Η διαδικασία με την οποία κλήθηκαν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να υπολογίσουν κενά και πλεονάσματα του εκπαιδευτικού προσωπικού, όπως αναφέρει και η εγκύκλιος 70607/Δ2/23-05-2013, στηρίχθηκε στο ΠΔ 50/96 το οποίο ορίζει σαφώς (άρθρο 4 παρ. 3) ότι οι εισηγήσεις των ΠΥΣΔΕ

Ο Λόφος του Αγ.Παντελεημονα μετά από εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης


Διαμαρτυρία της Ένωσης Φιλολόγων Π.Ε. Φλώρινας για το μάθημα της Ιστορίας

Με ιδιαίτερη ανησυχία η Ένωση Φιλολόγων Π.Ε. Φλώρινας πληροφορήθηκε πως συζητείται το ενδεχόμενο να δίδεται ως αντικείμενο πρώτης ανάθεσης το μάθημα της Ιστορίας σε καθηγητές άλλων ειδικοτήτων (ξενόγλωσσους, θεολόγους, κοινωνιολόγους, νομικούς κ.α.)
Η Ένωσή μας εκφράζει

Καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποχαιρετά τη σχολική χρονιά 2012-2013 με την

Ερώτηση του ΚΚΕ για την κατάσταση στα νοσοκομεία Δυτικής Μακεδονίας

Ερώτηση σχετικά με τις «Κλινικές στα νοσοκομεία Μαμάτσειο (Κοζάνης)- Μποδοσάκειο (Πτολεμαΐδας) και Φλώρινας» κατέθεσαν προς τον Υπουργό Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ Θ.Κωνσταντινίδης και Ελ.Γερασιμίδου. Το κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:

15η αγωνιστική από το τουρνουά των αστυνομικών

Σε εξέλιξη το έργο ύδρευσης της Κέλλης

Το μεγάλο έργο ύδρευσης της Κέλλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης με συνεργάτες του και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αμυνταίου. Το έργο, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 800.000 € αποτελεί την επίλυση του τεράστιου προβλήματος ύδρευσης του χωριού, καθώς προβλέπεται η μεταφορά νερού από τις πηγές στο δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης.
Είναι γνωστό ότι η Κέλλη αντιμετώπιζε εδώ και

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Τομπαρίδη, για τη δωρεά τίτλων βιβλίων της σειράς «Τι πρέπει να γνωρίζετε», προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας. 
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική