Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σέρνονται τα πορίσματα για την κατολίσθηση στο Αμύνταιο

Ενάμισι μήνας έχει περάσει από την μεγάλη κατολίσθηση της 10ης Ιουνίου στο ορυχείο του Αμυνταίου και τα πορίσματα για αίτια της καταστροφής προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό. 
Πρώτη είχε ανακοινώσει η ΔΕΗ ότι συγκροτεί επιτροπή για να

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2017 του ΑΣΕΠ για τις θέσεις στα δικαστήρια

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι  εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2017 (ΦΕΚ 5/13-2-2017 και ΦΕΚ 8/15-2-2017 τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την

Τελετή αδελφοποίησης του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» με τον Λαογραφικό Όμιλο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΓΕΡΙΟΥ»

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, στις 7:00΄ μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τελετή αδελφοποίησης του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» Φλώρινας με τον Λαογραφικό Όμιλο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΓΕΡΙΟΥ», από την Κύπρο, υπό την αιγίδα των Δήμων Φλώρινας και Γερίου.
Η απόφαση των δύο συλλόγων να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια αποτελεί φυσική συνέχεια

Κρέτσου: Ναι υπό προϋποθέσεις στη στήριξη από το Ταμείο Αλληλεγγύης για Αμύνταιο

Απαντώντας σε επιστολή του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδη, η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κ. Κρέτσου, δήλωσε ότι είναι εφικτή η στήριξη του οικισμού Αναργύρων Αμυνταίου από το Ταμείο Αλληλεγγύης, υπό προϋποθέσεις.

TOGETHER τεύχος 23

Το 23ο τεύχος έφτασε,  δροσερό, καλοκαιρινό και έτοιμο να ταξιδέψει μαζί σας!
Έτοιμο για βουνά, λίμνες, πλαγιές και θάλασσες!
Έτοιμο για καλοκαίρι!!
Έτοιμο να μας αποκαλύψει τα μυστικά του μαγικού αριθμού 23…
Το 23 δηλώνει την καινοτομία , την ελευθερία. Έχει την τάση να απελευθερώνεται και να απελευθερώνει τους άλλους μέσα από την έκφραση, την ανταλλαγή και την επικοινωνία.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Τουρλιδάκη Αντώνιο και τον Πρόεδρο του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων