Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κωνσταντινίδης και Παπαδόπουλος απαντούν στον Ευ.Ιωαννίδη και στην Τ.Ο. ΔΗ.ΣΥ Εορδαίας


Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κοζάνης και Κωνσταντινίδης Στάθης, Φλώρινας, σχετικά με την ανακοίνωση της Τ.Ο. Εορδαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με την οποία σχολιάζεται η ερώτηση τους για το εφάπαξ, τις συντάξεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των εργαζομένων της  ΔΕΗ, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Εξηγήσεις από τον Ι.Ιωσηφίδη ζητούν οι κάτοικοι των Αναργύρων


Το Συντονιστικό όργανο της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων καλεί το Δήμαρχο Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδη να δώσει δημόσια εξηγήσεις για το θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού, που πλήττεται από τη δραστηριότητα της ΔΕΗ. 
Η επιστολή προς το δήμαρχο Αμυνταίου έχει ως εξής: 

Άνοιξαν τα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής


Παράνομη και καταχρηστική κήρυξε την απεργία των τελωνειακών το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά από προσφυγή του υπουργείου Οικονομικών. 

Η Φυγή

Προσοχή στη ΔΕΗ και το θέμα της ενέργειας


Ενόψει εξελίξεων στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας κρίνω σκόπιμο, να κοινοποιήσω τις απόψεις μου,  για τα πολύ σημαντικά αυτά θέματα, που θα απασχολήσουν ακόμη περισσότερο, τις μέρες, που ακολουθούν, την χώρα μας, αλλά για ευνόητους λόγους και την περιοχή μας, η οποία αποτελεί το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας. Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι πολύ σημαντικό ζήτημα ακόμη και για την εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας, για να προωθηθεί με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. Οφείλουν, να γνωρίζουν, όσοι με ελαφρότητα εκφράζονται στο ζήτημα της πώλησης της ΔΕΗ, πως όποιος παραδίδει άκριτα την ενέργεια και τον ορυκτό πλούτο,  παραδίδει τα κλειδιά μιας χώρας.

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Έχουμε Πάπα! 
(Habemus Papam / We Have a Pope)

Εκδήλωση μνήμης στο Ξινό Νερό για τους πεσόντες των Γαλλικών Στρατευμάτων στο Μακεδονικό Μέτωπο


Ο Δήμος Αμυνταίου, η Τοπική Κοινότητα Ξινού Νερού και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες των Γαλλικών Στρατευμάτων στο Μακεδονικό Μέτωπο κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα


Η Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" και τους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου συμμετέχουν ενεργά στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα για το 2011.

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Φλώρινας


Η ετοιμότητα όλων των φορέων, αλλά και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, χθες το πρωί, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.