Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 0-0



       ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 
ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 


 Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση Μετέωρα - Φιλυριακος για την 1η αγωνιστική του 2ου Γύρου του Α΄ ομίλου στο Πρωτάθλημα Γυναικών. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 σ' ένα παιχνίδι που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί "Λασπομαχία". Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο (παντού λάσπες) γεγονός που στάθηκε εμπόδιο για να γίνουν πολλές ευκαιρίες.

Η ταμπακέρα


Στο λαλίστατο κείμενο του γραφείου τύπου του Δήμου Αμυνταίου, απάντηση στην ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, για την προγραμματική σύμβαση του Δήμου μας με τον Αστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Νυμφαίου, το μόνο που παραλείπεται, είναι το ποσό, που θα πληρώσει ο Δημότης, για την ως άνω σύμβαση, κουβέντα για τη ταμπακέρα, για το «μαλλί» !! τις 70.000 € !!! που θα δώσει ο Δημότης, για τα 8 άλογα περιπάτου και το άνοιγμα- κλείσιμο του Μουσείου του Νυμφαίου μόνο για το έτος 2011!

Πράσινο φως για μονιμοποιήσεις




Αρεοπαγίτης υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν αποδεκτές αγωγές εργαζομένων στον ΟΠΑΠ για μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

                                                      




 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Το ΚΚΕ για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Δυτικής Μακεδονίας






Εξαγγελίες της κυβέρνησης: Προωθούν τις αξιώσεις των ντόπιων και ξένων μεγάλων ενεργειακών εταιρειών για προνόμια και κέρδη.