Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παπαναστασίου προς Βοσκόπουλο: "Έχετε αναγνωρίσει στον εαυτό σας τον άχαρο ρόλο του «Βεληγκέκα»"

Από τον πρώην Δήμαρχο Φλώρινας Στ.Παπαναστασίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή-απάντηση στις δηλώσεις του Ι.Βοσκόπουλου:

Για τη μισθοδοσία του κλήρου


Ωσάν θηρίον ημιθανές που μες στον επιθανάτιο ρόγχο του αίφνης ανοίγει το ένα μάτι για ν' αστράψει την ύστατη λάμψη της ζωντάνιας του, έτσι και το ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε τον αλλοτινό εαυτό του μέσω της δήλωσης του Νίκου Σηφουνάκη για τη μισθοδοσία του κλήρου. Ο αναπληρωτής υπουργός φύσηξε τη στάχτη και burberry του κόμματός του. Αλλά όταν ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης είχε αισθανθεί αρκετά ισχυρός ώστε να επιχειρήσει τη μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες, ξέμεινε με τον Σηφουνάκη και κάνα δυο άλλους και, βέβαια, έχασε

Διαμαρτυρία για αυθαίρετη χωματερή στο Φιλώτα

Την αυθαίρετη λειτουργία χωματερής στερεών αποβλήτων στο Φιλώτα, Τοπική Κοινότητα του δήμου Αμυνταίου, καταγγέλλει προς την Επιθεώρηση Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδας κάτοικος του Φιλώτα. 

Εν Δήμω


"Στου κουφού την πόρτα..."

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου "Ε.Β.Ε. Φλώρινας: Ο μεγάλος ΑΠΩΝ!" κάποιοι φίλοι της  Florine@ ζήτησαν να δημοσιεύσουμε το έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου της Φλώρινας προς το Δήμο, με το οποίο ζητούσε την αλλαγή της ημέρας της λαϊκής αγοράς. 

Διακοπή ρεύματος ΑΥΡΙΟ


Διακοπή στην ηλεκτροδότηση, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, προγραμμάτισε η Δ.Ε.Η για ΑΥΡΙΟ  Κυριακή 23 Οκτωβρίου, από τις 8 π.μ.-2.30 μ.μ στις περιοχές:

Ξεκινάει ΣΗΜΕΡΑ η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης


Αρχίζει από σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης μετά και τη λήξη της απεργίας των τελωνειακών και τη διάθεση του από τα διυλιστήρια. 

Αυθαίρετα τα κτίρια του Πανεπιστημίου?

Η υπόθεση των λιγνιτών δεν μπορεί να συνδεθεί με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ


Αυστηρότατες παρατηρήσεις για καθυστερήσεις στον τομέα της ενέργειας, περιλαμβάνει το προσχέδιο της έκθεσης της τρόικας που χρησιμοποιεί αρκετά σκληρή γλώσσα.

Σκανδιναβοί επιστήμονες συνεδριάζουν για την καφέ αρκούδα


Παρά τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες των καιρών, η έρευνα για το περιβάλλον προχωράει και η επιτυχημένη προσπάθεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τη μελέτη, προστασία και διαχείριση της απειλούμενης άγριας πανίδας της χώρας μας, συνεχίζεται.

Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στη Φλώρινα


Από την Ε.Π.Σ Φλώρινας και το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για νέους διαιτητές για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.