Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Στου κουφού την πόρτα..."

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου "Ε.Β.Ε. Φλώρινας: Ο μεγάλος ΑΠΩΝ!" κάποιοι φίλοι της  Florine@ ζήτησαν να δημοσιεύσουμε το έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου της Φλώρινας προς το Δήμο, με το οποίο ζητούσε την αλλαγή της ημέρας της λαϊκής αγοράς. 


12 σχόλια:

  1. στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε...
    πάρτε τώρα το ΕΒΕ και αλλάξτε αυτά που θέλετε..
    μετά σειρά των άλλων είναι η κριτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕ ΚΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΛΕΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ME ΓΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ...ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...απαντηση στο σχολιο 23 οκτωμβριου 12΄΄49 π.μ. αγαπητε φιλε τι σχολιο να κανει ο Σαπαλιδης στο οτι ο προεδρος του επιλελητηριου ειναι παντα απων απο σοβαρες εκδηλωσεις στην πολη μας??? 28η οκτωμβριου θα ειναι στην παρελαση!! και στην 1η του μηνα θα παει να παρει 2 μισθους...!!!! δεν σου φτανουν αυτες του οι εμφανισεις??????? ε αν δεν σου φτανουν τοτε ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΣ....
    και οσο για τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ συνδοιασμο του ΣΑΒΒΑ κανε λιγο υπομονη.... θα δει ολη η Φλωρινα πανω απο 60 σωστα ατομα μαζι του.... κ πολυ σοβαρο προγραμμα για ενα επιμελητηριο για ολους τους Φλωρινιωτες!!! και οχι για μερικους που το εκαναν σπιτι τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαντηση 22 οκτωμβριου 12¨΄19 μ.μ. ....... στην πολη που ζουμε ενα σωρο πορτες κουφου εχουμε.... κ οσο για το επιμελητηριο τωρα με τον νεο προεδρο που θα βγαλουμε εχουμε ελπιδες να γινει κατι επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 12.46 εξηγηστε μας επιτελους τιειναι αυτο το κατι που θα γινει επι τελους.γιατι μεχρι τωρα δεν εχουμε ακουσει τιποτα απ'ολα αυτα που ΘΑ γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω σας ζηταω να μας πειτε τι σκεφτεστε να κανετε εσεις, και με ποια προσωπα θα το κανετε, και εσεις μου απαντατε οτι ετσι ο Αριστειδης και αλλιως ο Αριστειδης.Επαναλαμβανω....καιρωταω....Για εσας τι εχετε να πειτε οτι θα κανετε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα σε ολους. αγαπητοι φιλοι 3,32μμ και 8,26μμ απλα λιγο υπομονη..... τωρα μπορω μονο να πω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για πρωτη φορα εγινε ενας συνδοιασμος ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ με ατομα απο ολες τις παραταξεις και απο ολες τις κοινωνικες ομαδες νεους με διαθεση και παλιους με εμπειρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως ακριβως τα ειπε ο 26 Οκτομβρ. 12"23. Νατος ο κοντος πανω στην εξεδρα, με το μονιμα καρφιτσωμρνο χαμογελο του επιτυχημενου. Εκεινο μονο που δεν καταλαβα ειναι εαν ευρισκετο εκει ως "προεδρος" η ως "αντιδημαρχος" ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αγαπητε καταστηματαρχη οτι γραφω δεν τα γραφω απο εμπαθεια προς τον συγκεκριμενο προσωπο.... γραφω και θα γραφω παντα για ολους αυτους τους ΔΗΘΕΝ πετυχημενους....!!! το μεγαλο κακο ειναι οτι τους ψηφηζουμε....!!!! ας μας πουνε πρωτα το τι εχουν πετυχει στην επαγγελματικη τους ζωη και μετα να τους πουμε να μας οδηγησουν και εμας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταστηματαρχης ξαναειπε1 Νοεμβρίου 2011 στις 6:22 μ.μ.

    Αγαπητε μου 31-Οκτ-12,49. Για εμπαθεια προς το συγκεκριμενο προσωπο δεν σε κατηγορησε κανεις.Και γιατι αλλωστε να υπαρχει εμπαθεια απο εσας προς αυτον απο την στιγμη που σας προσφερει το επιμελητηριο στο πιατο? Να σου πω επισης οτι αυτους τους ΔΗΘΕΝ (οπως τους αποκαλεις), εγω ποτε δεν τους ψηφισα και αν εσυ τους ψηφισες (οπως λες) ε τοτε τι να σου πω. Ομως επειδη διαφαινεται οτι ανηκεις στον συνδιασμο του Σαπαλιδη καλο θα ηταν να μας συστηθητε περισσοτερο, και να ακουσουμε επιτελους και απο εσας για εσας και το οραμα σας για το επιμελητηριο. Και πρεπει να αρχισετε να μας μιλατε και επωνυμα(καθ'οτι ειστε πλεον υποψηφιοι. Τα εκλογικα συνθηματα της 10ετιας του 80 δεν μας ικανοποιουν-Θελουμε ουσια...... Καντε μας να πιστεψουμε οτι αξιζει τον κοπο να παμε να ψηφισουμε....Περιμενουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακαλουμε το ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή