Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στην Κρυσταλλοπηγή


Χθες το βράδυ, στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 43χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Νεκρός 37χρονος πυροσβέστης στην Πρέσπα


Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος πυροσβέστης και πατέρας δυο παιδιών όταν ανατράπηκε και κατέπεσε σε χαράδρα το πυροσβεστικό όχημα που οδηγούσε. 

Αποκατάσταση κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών


Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, από την 14:00΄ ώρα της 19-11-2011 αίρεται η

Είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Με αφορμή  τη χθεσινή συνέντευξη του Γ.Λιάνη επαναλαμβάνουμε τα δικά του λόγια: "Είμαστε άξιοι της τύχης μας", με την απλή υπενθύμιση

Με λίγη φαντασία...

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Μεσάνυχτα στο Παρίσι
(Midnight in Paris)

"Επιρροές"


Η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, παρουσιάζει την ομαδική έκθεση του τμήματος προχωρημένων μελών με θέμα: «Επιρροές».

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ & οι Reforestation Roboteam


Δεν είναι τίτλος ταινίας επιστημονικής φαντασίας
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι η ελληνική περιβαλλοντική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Γιώργος Τζώρτζης ή Τεκίλας ή Μόρτης ή Κουμπάρος


Αισθάνομαι μεγάλο χρέος να γράψω για τον Γιώργο Τζώρτζη που μόλις έμαθα από τον Δήμαρχο Φλώρινας, τον Χρήστο Αλεμπάκη, την αναχώρησή του από τον κόσμο μας, που αυτός διόλου δεν τον θεωρούσε μάταιο.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ" - Πρωτοσέλιδο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Ένωση Περιφερειών της Ε.Ε. που καλλιεργούν φρουτολαχανικά


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ένωσης  Φρουτοπαραγωγών Περιφερειών από χώρες της Ε.Ε. (A.R.E.F.L.H.), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14/11/2011, εγκρίθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην  A.R.E.F.L.H.

Εργαστήριο ρωμαίικης εικαστικής έκφρασης του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»


Ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός καινούργιου τμήματος. Πρόκειται για το Τμήμα «Εικονίζοντες: Εργαστήριο ρωμαίικης εικαστικής έκφρασης». Στο εργαστήριο θα διδάσκονται η Ορθόδοξη αγιογραφία και ο Ελληνικός εικαστικός τρόπος σε τμήματα ενηλίκων και παιδιών.