Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Με αφορμή  τη χθεσινή συνέντευξη του Γ.Λιάνη επαναλαμβάνουμε τα δικά του λόγια: "Είμαστε άξιοι της τύχης μας", με την απλή υπενθύμιση
ότι είναι βουλευτής επί 23 ολόκληρα χρόνια και ο κεντρικός πολιτικός παράγων της Μεταπολίτευσης για τη Φλώρινα! 

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του σε επόμενες αναρτήσεις...

8 σχόλια:

  1. Καψούρης... ( Μόρτη ζεις,εσύ μας οδηγείς )19 Νοεμβρίου 2011 στις 1:01 μ.μ.

    συγγνώμη ρε κουμπάρε αλλά τη Siemens γιατί την κράζεις?...ο θείος Σωκράτης δεν τα χοντροπλήρωνε τα "Πρέσπεια"?...δεν καθάριζε για τα υπουργεία?...δεν σε πότιζε όταν ήσουνα στεγνός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά Χριστόν Προφήτης ο κύριος τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιάνη είσαι μια πραγματική ντροπή. Είσαι από τους πλεον κερδισμένου γλύφτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα και όχι μόνο.Από πάνω κατγορείς το πολιτικό σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλά κάνει και κατηγορεί το πολιτικό μας σύστημα.Τι να κάνει δηλ. να μην καταγγέλλει αυτά που γίνονται;Ο Λιάνης, είναι υπεύθυνος για την επιβολή των εκτακτων φόρων και τη μείωση των μισθών και των συντάξεων;Να μην καταγγείλλει ότι θίγονται οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι φαρμάκι ειναι αυτο? Ας τα λέγατε τοτε, τώρα κάνουν κάποιοι τους μάγκες? Δεν λέω μπορεί και να έφαγε. έφερε όμως. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ αλλά όχι και σ' αυτο το σημείο. Κάποιοι ίσως που τον βρίζουν τώρα φάγανε καλα όταν ήταν στα πράγματα. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΈΡΤΕ ΤΟ... ΣΤΡΩΜΑΤΕΞ, ΕΙΠΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ...ΚΟΤΣΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΛΕΣ, ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ..ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κ. Ανώνυμε 6.41 συνειδητοποιείς τι γράφεις; "Δεν λέω μπορεί και να έφαγε. έφερε όμως". Δηλαδή νομιμοποιείται ο κάθε βουλευτής ή υπουργός να "φάει" προκειμένου να φέρει; Δυστυχώς για όλους μας, πέσαμε - συνολικά ως λαός - θύματα αυτής της λογικής η οποία επεκτάθηκε προς τα κάτω. Δηλαδή, θεωρούσαμε ότι όποιος διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, δικαιούται να "τρώει" προκειμένου να φέρει, κοινώς, να παρουσιάσει κάτι που ο ίδιος θα θεωρήσει έργο και εμείς θα σπεύσουμε άμεσα να το επικροτήσουμε. Γι' αυτό φτάσαμε οικονομικά εδώ που βρισκόμαστε ως χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ ανώνυμε 10.19 καλά κάνει και κατηγορεί το πολιτικό σύστημα και όχι μόνον. Αλλά θα έκανε καλύτερα αν έβρισκε το θάρρος να παραδεχθεί ότι επί 23 χρόνια υπήρξε όχι απλά μέρος αυτού του συστήματος αλλά βασικός πρωταγωνιστής του. Όσο για την επιβολή των έκτακτων φόρων και τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, ο ίδιος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Οι σπατάλες των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ δεν ήταν ανάξιες λόγου. Σπαταλήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά, για τα οποία ΠΟΤΕ δε δηνοσιεύθηκε ούτε ένας απολογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή