Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

"Ντοπέ" βρέθηκε Φλωρινιώτης ξιφομάχος


Ο 28χρονος αθλητής της ξιφασκίας Απόστολος Διαφωνίδης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών όπως ανακοίνωσε η ελληνική ομοσπονδία. Ο 28χρονος αθλητής υποβλήθηκε σε έλεγχο από τον ΕΣΚΑΝ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Πανελληνίου
Πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών και ο ίδιος αποδέχθηκε το αποτέλεσμα της εργαστηριακής ανάλυσης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΞ παρέπεμψε το ζήτημα στη δικαστική επιτροπή, που θα εισηγηθεί την τιμωρία του Διαφωνίδη.

Η ομοσπονδία ξιφασκίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «απερίσκεπτη επιλογή» και «ατόπημα» που πληγώνει το άθλημα, ενώ χαρακτηρίζει «εντελώς περιστασιακή» την αγωνιστική παρουσία του Διαφωνίδη τα τελευταία χρόνια. Καταλήγοντας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας σημειώνει ότι «... η ΕΟΞ επιθυμεί να διατρανώσει την πίστη της στις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη τα οποία αταλάντευτα ανέκαθεν υπηρετεί χωρίς την πραγματική "έκπτωση"».
Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ

97 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΕΤΑΙ ... ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΟΞΙΦ τι λέει για το θέμα?? σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής. Υπάρχουν και τα δύσκολα Πέτρο,όχι μόνο χαμόγελα και δημόσιες σχέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο "πιο άξιος σύλλογος" κύριε papagr γιατί κάνει το "παγώνι"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτός ο άξιος σύλλογος τελικά, ο ΟΞΙΦ που αξιώθηκε και καταξιώθηκε από το άθλημα της ξιφασκίας, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως για την δόξα και το χρήμα τα πάντα είναι θεμιτά!
    Και τον έχουν σιγοντάρει άπαντες οι πολιτικοί του νομού μας! Τι θα μας πεί τώρα ο κ. Λιάνης; Ο κ. Βοσκόπουλος για παρηγοριά θα ρίξει κανένα κατοστάρι χιλιάδες ευρώ; Ο κ. Ηλιάδης θα στείλει κανένα συλλυπητήριο δελτίο τύπου;
    Και εμείς θα το βουλώσουμε για να μην πλήξουμε το άθλημα ή τον περιούσιο ΟΞΙΦ; Να μην ξεχνάμε, ούτε το άθλημα, ούτε η Φλώρινα έχουν ανάγκη τον Ο ΞΙΦ! Το αντίθετο μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To «εντελώς περιστασιακή» αγωνιστική παρουσία του
    Διαφωνίδη, στο δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας πως το βρίσκετε, Φλωρινιώτες;
    Στρουθοκαμηλισμό;
    Υψηλή προστασία στον Ο ΞΙΦ;
    Προστασία του αθλήματος;
    Όχι τίποτε άλλο, επειδή αυτά, τα διαβάζουμε και στην Φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φλώρος Θαλασσινός8 Ιουνίου 2011 στις 3:11 μ.μ.

    Όταν η μπίζνα είναι στην κατιούσα στα πάντα λόγω τρόϊκας, μνημονίου και "υπάρχουν λεφτά στα
    σοσιαλιστικά όνειρα", δεν θα πιάσει και τα ιδρυματικά πνευματικά τέκνα ΟΞΙΦ και ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ του κ. "Υπουργού"; Πενία τέχνας κατεργάζεται. Στην κατεργασία όμως βγαίνουν και
    πλυμμένα και άπλυτα μαζί στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΛΙΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΝΑ - ΕΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σχόλιο στον 1.00
    Υποθέτω πως ο Απόστολος Διαφωνίδης, πέρασε μία μέρα εντελώς συμπτωματικά από τον Ο ΞΙΦ να πεί μία καλημέρα στον μπαμπά του Σάββα Διαφωνίδη υπέυθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Καλώς τον παιδαρά του είπαν. Ρε δεν πας στην Αθήνα να λανσάρεις το κορμί! Και έτσι, εντελώς περιστασιακά πήρε το χρυσό στους πανελλήνιους αγώνες ανδρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία σας αλλά ξέρουμε ποιοι είστε...είστε εσείς φυγόπονοι που καθισμένοι στην άνεση του καναπέ σας μπορείτε να μιλήσετε για τους πάντες και τα πάντα.Είστε εσείς που πάντα φθονείτε έναν καλογυμνασμένο αθλητή επειδή εσείς δεν είχατε ποτέ το ψυχικό σθένος να γυμναστείτε.Είστε όλοι εσείς που δεν έχετε ιδέα για το τι είναι 'απαγορευμένη΄ ουσία και εξακολουθείτε να καταναλώνετε καθημερινά όλη την διατροφική σαβουρα που σας πλασάρουν απο τις διαφημίσεις με τα χιλιάδες συντηριτικά και καρκινογόνα συστατικά.Αλήθεια έχει κάνει κάποιος απο εσάς εξετάσεις ούρων και αίματος?Είμαι σίγουρος οτι τα τρυγλικερίδια σας θα ξεπερνάνε κατα πολύ αυτά ενός μέσου αγριογούρουνου.Απευθυνόμενος λοιπόν σε όλους εσάς τους μέσους επαρχιώτες Φλωρινιώτες που τρέφονται με την αγνή 'τζουμπερίγκα' και το 'μακάλο΄της γιαγιάς περιμένοντας το στραβοπάτημα ενός γείτονα για να βγάλετε όλη σας την χολή και το δηλητήριο μέσα απο τα λιπαρά σπλάχνα σας προτρέπω να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας,να κάνετε την αυτοκριτική σας.Σταματήστε να κανιβαλίζετε έστω και τώρα.Είμαστε στο 2011,ακόμα και ο κρόνος που κατα την μυθολογία έτρωγε τα παιδιά του θα έχει πλέον γεράσει.
    Υ.Γ.Ο Λιάνης πάλυ που κολάει?Τόσα χρόνια σας δείχνει το όνειρο και το Αυγουστιάτικο φεγγάρι του Αγίου Αχιλείου και εσείς εξακολουθείτε να κοιτάτε το δάχτυλο.Άξιοι της μοίρας σας,ως κλασικοί Φλωρινιώτες άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εραστής της τζιμπιρίγκας...και της ξαδέρφης σου8 Ιουνίου 2011 στις 5:48 μ.μ.

    εμείς οι "εραστές της τζιμπιρίγκας" ρε καραγλείφτουλα δεν περιμέναμε το Λιάνη για να μας διορίσει, μεταθέσει η σπρώξει(γενικώς η ειδικώς) Ενα ξεροκόματο το βγάζαμε και μόνοι μας. Τώρα εσείς τα ορφανά του, που δε θα έχετε ούτε μια βιταμινούλα η ένα αναβουλικούλι να πάρετε να δώ που θα κρυφτείτε..και θα αρχίσετε να τρώτε και μακάλλλλλλο(παχύ το Λ) όπως ΛΛΛΛΛεμές
    Υ.Γ αν πάλι είσαι προβοκάτορας(κάτι υποψιάζομαι)τα κουβαδάκια και εκεί που σε ταίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Quiz: Εαν ιδρύονταν σύλλογος Μίζερων, Άθλιων Αυτόκλητων Εισαγγελέων, Ημιμαθών Χοντρόκολων Τιμητών και Κουκουλοφόρων Δήμιων ποιός θα ήταν Πρόεδρος?
    1. "Δημοσιογράφος"
    2. "Αιώνιο Ταλέντο"
    3. "Πολιτευτής"
    4. "Καφενοκαρακλοκένταυρος"
    5. "Ο Ανώνυμος Φλωρινιώτης"
    6. Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To παχύ Λ υποθέτω οτι προκύπτει από την βουλγαρίζουσα καταγωγή σου(δεν είναι ντροπή).Και για να σου μάθω και λίγα επιπλέον ελληνικά απο αυτά που πρόσφατα έμαθες...'αναβουλικούλι' δεν υφίσταται εις την ελληνικήν διάλεκτο.Ίσως στο ιδίωμα που ομιλείτε εις την οικείαν σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εραστής της τζιμπιρίγκας..τη ξαδέρφη σου τη χώρισα8 Ιουνίου 2011 στις 6:12 μ.μ.

    το παχύ Λ προκύπτει από το ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛεκές!! και από το λέλε τι τράβήξαμε τόσα χρόνια από εσάς που μας χαρακτηρίζατε "βουλγαρίζοντες". Άκουσες ρε άθλιε ΛΛΛΛΛΛΛεμέ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εραστής της τζιμπιρίγκας.(σκέτο γιατί θύμωσα)8 Ιουνίου 2011 στις 6:17 μ.μ.

    όσο για την Ελληνική σε πληροφορώ ότι είναι γλώσσα και όχι διάλεκτος!! Αγράμματο καρναβάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eσύ τελικά έχεις άλλο πρόβλημα φίλε μου και δυστυχώς δεν έχω και κάποιον ψυχίατρο να σου προτείνω.Ευχαριστώ πάντως που με επιβεβαιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εραστής της τζιμπιρίγκας..(η ξαδέρφη σου με μάλωσε)8 Ιουνίου 2011 στις 6:32 μ.μ.

    μετά το ξεβράκωμα (και το αυστηρό κωλοδάκτυλο) μπορείτε να πάτε να κλάψετε στην "πατρική" αγκαλιά!! για να μη σε ξεχέσω περισσότερο.
    Υ.Γ Μαθήματα Ελληνικών θα κάνεις σε αγράμματους σαν εσένα..και σε βίζιτες πολυτελείας(ξέρω πολλλλλλλλλλά σου λέω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς(6.00 και 6.22)Λέλε τι πάθατε.... Ξιφο..λελέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όταν συνόδευες την Υπουργάρα στα χωριά, τους αποκαλούσες "βουλγαρίζοντες" τους ψηφοφόρους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Quiz: Εαν ιδρύονταν σύλλογος ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ, ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ , ποιός θα ήταν Πρόεδρος?
    1. "Λαμόγιο"
    2. "Ανιψιός"
    3. "κουμπάρος"
    4. "εργολάβος"
    5. "Ο Ανώνυμος Φλωρινιώτης"
    6. Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aγαπητέ Απόστολε,σ'ευχαριστώ που επιτέλους μου δίνεις την ευκαιρεία να πιάσω και εσένα στο στόμα μου(ή μάλλον στο πληκτρολόγιο μου).Αφού κρυφτώ πίσω απο την ανωνυμία της οθόνης μου,αφου ποτέ δεν είχα το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη των απόψεών μου.Ετοιμάσου λοιπόν να σε ξεκατινιάσω για τις προσεχείς μέρες και όταν πλέον φτάσει η Κυριακή θα φορέσω τα καλά μου και θα πάω στην εκκλησία την ενορίας μου να το παίξω καλός χριστιανός στους συμπολίτες μου και αυτοί να το παίξουν καλοί χριστιανοί σε μένα.Αφού λοιπόν φιλήσουμε τις εικόνες και το χέρι του παπά θα πάρουμε το αντίδώρο και θα πάμε στον πεζόδρομο να συνεχίσουμε το ξεκατίνιασμα πίσω απο τα φιμέ γυαλιά ηλίου μας.Και ύστερα θα βγάλουμε και μια βόλτα τα παιδιά με το καροτσάκι πάνω κάτω για να το παίξουμε και καλοί οικογενειάρχες.Μέχρι λοιπόν να ανακαλύψουμε μια καινούργια φήμη που δίνει τροφή στην μίζερη ζωή μας,σου εύχομαι να αποτύχεις σε ότι και αν κάνεις...ίσως έτσι η μέτρια βαρετή ζωή μου φαντάζει λιγότερο αποτυχημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολύ μας συγκίνησες 8.29. Και τι να σου πω μας έκανες τα μούτρα από κρέας! Εσύ αναμάρτητε 8.29 μπορείς να αγιογραφείς όποιον και ότι θέλεις με την δικαιολογία της ανωτερότητας. Άσε λοιπόν εμάς τους θλιβερούς Φλωρινιώτες να δώσουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν έχω πρόθεση ούτε να σε συγκινήσω ούτε ασφαλώς 'να κάνω τα μούτρα απο κρεάς'(ωραία έκφραση,ακόμα διαβάζεις 'Μπλέικ' να ύποθέσω)..
    Το μόνο που λέω αγαπητέ ανώνυμε ειναι :'o αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτο'.Τουλάχιστον αυτοί που λιθοβόλησαν την γυναίκα που μοίχευσε δεν δίσταζαν να δείξουν τα πρόσωπά τους όπως γίνεται εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς 8.29. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι "Μέχρι λοιπόν να ανακαλύψουμε μια καινούργια φήμη". Αυτό περί ντόπας είναι φήμη; Σκέψου δηλαδή να μην το δημοσίευε ο πανελλήνιος τύπος! Σκέψου μόνο, πως το γεγονός,έχει γράψει και ιστορία στην ξιφασκία! Σκέψου τι σημαίνει αν θέλεις να δείς το βάθος της ιστορίας. Λογικό να τελειώσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες διότι όλοι καταλαβαίνουμε το πλήγμα για τον Ο ΞΙΦ και όχι για το άθλημα της ξιφασκίας! Αθλητής του Ο ΞΙΦ ήτανε χρόνια ολόκληρα. Οικογενειακή του υπόθεση ήταν η ξιφασκία! Και τώρα ζητάς εσύ και κάποιοι άλλοι άφεση αμαρτιών για τον Ο ΞΙΦ 'η για τον Διαφωνίδη; Αυτό είναι το αθλητικό ιδώδες για σένα;
    Βγάλε αγόρι μου τα χρωματιστά σου γυαλιά και έλα να σου δώσουμε ένα καλό γυαλάκι με φιμέ κρύσταλλο. Τότε θα δείς τον κόσμο καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ 8.29 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ; ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο 9.30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.29 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΤΥΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο 9.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν επειδή το κουράσατε πολύ το θέμα, άχρηστα χωριατάκια. Κοιτάξτε το τί γίνεται στον δικό σας τον οίκο, και σταματήστε τους σχολιασμούς. Διαβάζετε κάτι και αμέσως να μας πείτε την άποψη σας, σαν να είσαστε οι ειδικοί σε όλα τα θέματα, με την κουκούλα πάντα της ανωνυμίας. Εαν κάποιος από εσάς έχει κάποιο πρόβλημα, ξέρει που μπορεί να βρεί τον καθένα από τους κυρίους που αναφέρετε παραπάνω, ας πάει να τους πιάσει και να τους μιλήσει... αλλά κανείς δεν θα το κάνει γιατί είσαστε θρασύδειλοι. Μια ζωή έτσι είσαστε οι Φλωρινιώτες, αλλά τι λέω Φλωρινιώτες... οιβουλγαροι χωριάτες καλύτερα. Κοπρόσκυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να μιλάτε Ελληνικά δεν ξέρετε καλά- καλά και έχετε και άποψη. Γιατί τους σχολιασμούς δεν τους κάνετε στα μπιτολιάνικα, όπως μιλάτε μεταξύ σας και στο σπίτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βρε άθλιοι, άχρηστοι και μίζεροι Φλωρινιώτες... αντί να ασχοληθείτε με το ότι οι φοιτητές φεύγουν από την πόλη σας και θα μαραζώσετε, θα σας μείνουνε ξενοίκιαστες όλες οι σοφίτες και όλα τα υπόγεια που κάνατε γκαρσονιέρες και που τα ενοικιάζατε σε εξωφρενικές τιμές,αντί να ασχοληθείτε με το πετρέλαιο θέρμανσης που η τιμή του θα φτάσει τα 1.40 ευρώ, ασχολείστε με τον Διαφωνίδη και με την ξιφασκία. Εδώ καίγεται ολόκληρο δάσος και εσείς κοιτάτε το δένδρο. Θέλω πολύ να σας δώ, όταν η Φλώρινα καταντήσει να είναι σαν το τελευταίο χωριουδάκι του Νομού, με τι θα έχετε να ασχολείστε, ο ένας θα βγάζει το μάτι του άλλου, γιατί έτσι είσαστε οι Φλωρινιώτες, προσβλέπετε στο γρήγορο κέρδος, χωρίς να σας ενδιαφέρει για το μέλλον. Παλιότερα από ιστορίες που έχω ακούσει, από την Πρέσπα για να κατέβεις στην Φλώρινα σε σταματούσανε στην Βίγλα στρατιώτες και σου ζητούσανε ειδική άδεια, έτσι θέλετε να καταντήσετε την Φλώρινα, με συρματόπλεγμα γύρω - γύρω και αποκομμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα ή μήπως αποσκοπείτε στην συννένωσή της με την γείτονα χώρα, εφόσον έχετε εκεί συγγενείς, θείους - θείες - παππούδες! Ξυπνήστε χωριάτες και δείτε το τί γίνεται δίπλα σας και δεν μιλάω να πάτε μακρυά, μία βόλτα μέχρι την Καστοριά θα σας δώσει να καταλάβετε τί λάθος κάνετε.
    Αρκεί να έχετε την θέλησει να το δείτε, εαν και δεν το νομίζω, γιατί όπως αναφέρεται και παραπάνω είσαστε εσωστρεφείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. σχολιο για τον 10.40
    προοδευτικέ Φλωρινιώτη. Ξεχνάς κάτι ή θέλεις να ξεχνάς κάτι. Τους φοιτητές στη Φλώρινα μας τους έφεραν και τώρα μας τους παίρνουν. Βλέπεις τότε ο βουλευτής μας ενδιαφέρονταν πιό πολύ για τον Ο ΞΙΦ και για τα Πρέσπεια. Αν σε βολευει να λές τους Φλωρινιώτες μίζερους συνέχισε. Δεν μας ενοχλεί καθόλου. ΆΠΟΨΉ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ 10:40 είμαι Φλωρινιώτης, αλλά δεν έχω συγγενείς δίπλα. Είναι ντροπή σου να μιλάς με αυτό τον τρόπο. Και αφού δεν είσαι Φλώρινιώτης, απ' ότι συμπεραίνω, ασχολήσου με τα του οίκου σου και άφησε ήσυχη τη Φλώρινα. Όλοι γίνατε παντογνώστες από τον καναπέ σας και τη βόλεψη σας. Έχετε γνώμη για τα πάντα... Γιατί καλά όλα όσα αναφέρεις, αλλά δεν κολλάνε με το θέμα. Εκτός κι αν προσπαθείς να το πας αλλού, για ευνόητους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10.11. Eσύ πρωτευουσιάνε γιατί δεν μας λες το ονοματάκι σου και θέλεις εμείς να σου πούμε το δικο μας; Δεν σου φτάνουν οι απόψεις μας ή δεν σου αρέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα έπρεπε να ντρέπεστε τελικά όλοι σας... το θέμα του ντόπινγκ του συγκεκριμένου αθλητή είναι υπαρκτό, αφού υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Από την άλλη, όλα όσα αναφέρονται εδώ με υποτιμητικό τρόπο για αυτούς που "τόλμησαν" να "αγγίξουν" με τα γραφόμενα τους τον αθλητή και το σύλλογο είναι τουλάχιστον προσβλητικά για όλη τη ΦΛώρινα. Και - τι σύμπτωση - πολλοί μη Φλωρινιώτες βρεθήκατε εδώ μέσα. Γιατί συνεχώς διαβάζω "εσείς οι Φλωρινιώτες" και "εσείς οι Φλωριώτες". Εσείς, αλήθεια, τι ακριβώς είστε. Και γιατί κόπτεστε τόσο πολύ για το συγκεκριμένο θέμα και πάτε αλλού την κουβέντα; Σε φοιτητές, σε πετρέλαιο και κυρίως σε Μπίτολα και άλλα τέτοιες αηδίες; Δε σοβαρεύεστε λέω εγώ. Ηθικολόγοι "αστοί" του καναπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Prrrrrrr ela Jack.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσυ πουριτανέ Φλωρινιώτη,Φλωρινιώτισα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει 'απαγορευμένες' ουσίες επιβλαβείς για την υγεία σου:μήπως έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αντισυληπτικα για να μην μπορείς να γονιμοποιήσεις και να συνουσιάζεσαι άφοβα?Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ το χάπι της επόμενης μέρας γιατί ο δικός σου τελείωσε μέσα κατα λάθος?Μήπως εσύ αγαπητέ γεωργέ ψεκάζεις την παραγωγή σου με κάθε λογής φάρμακο για να αυξήσεις την παραγωγή σου?Μήπως φίλε κτηνοτρόφε χορηγείς στα ζώα σου ουσίες που βοηθάνε στην αύξηση του βάρους?Μήαπως κάποιος φίλος απο εδώ μέσα καταναλώνει τακτικά αλκοόλ,μήπως έχει οδηγήσει κάποια φορά μεθυσμένος?Πόσοι απο εδω μέσα καπνίζουν καθημερινά εισπνεόντας πίσα νικοτίνη φορμαλδευδη και αλλα χιλιάδες παράγωγα?Πόσοι απο εδώ μέσα έχουν χρόνια να αλλάξουν τον καταλύτη στο αυτοκίνητο τους με συνέπεια να απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα καρκινογόνα μικροσωματίδια?Πόσοι καταναλώνουν τυποποιημένα τρόφιμα με συντηριτικά καρκινογόνα Ε,κολοβακτηρίδια και πολλά άλλα παράγωγα?Πόσοι χρησιμοποιούνε λάκ και προιοντα styling κάνοντας ζημιά στους ίδιους και στο όζον.Πόσοι μολύνουν τους υδροφόρους ορίζοντες ψεκάζοντας τα καλοπιστικά τους?Πόσοι εκπέμπουν αλλά και δέχονται επικύνδυνες ακτινοβολίες απο την αλόγιστη χρήση των κινητών τους?Είναι τυχαίο που σαν λαός υπερκαταναλώνουμε φάρμακα με το παραμικρό με τραγικές για την δημόσια υγεία συνέπειες?Μπορώ να σκεφτώ ακόμα χιλιάδες παραδείγματα που προσδιορίζουν τον όρο απαγορευμένες ουσίες πολύ καλύτερα απο αυτές που ίσως πήρε ένας νεαρός αθλητής για να βελτιώσει την απόδοση του.Και ακόμα και αν είναι επιβλαβείς έκανε κακό μόνο στον εαυτό του,σε κανέναν άλλο.Και μιάς και μπήκε και το καλοκαιράκι πιείτε τώρα ένα ποτηράκι απο το υπερχλωριωνένο και φθοριομένο νεράκι που μας σερβίρουν για να κατέβει και η χολή που βγάλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σχόλιο για τον 10.49 γιατί νούμερο είσαι
    Εφόσον τους φοιτητές σας του φέρανε, θα έπρεπε να κάνετε τα πάντα για να τους κρατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10. 56 εσύ από που ξεφύτρωσες; Από την Αθήνα;
    Για κάνε μας πιό λιανά το "για αυτούς που "τόλμησαν" να "αγγίξουν" με τα γραφόμενα τους τον αθλητή και το σύλλογο είναι τουλάχιστον προσβλητικά για όλη τη ΦΛώρινα" . Ο Διαφωνίδης (αθλητής) και ο Ο ΞΙΦ (ΣΎΛΛΟΓΟΣ) για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους είναι οι ιερές αγελάδες που τολμήσαμε και τις αγγίξαμε; Όσοι λοιπόν "τόλμησαν" και "άγγιξαν", ΞΕΡΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά και τον Ο ΞΙΦ και τον αθλητή του. Και ξέρουν και το άθλημα. Και τα ξεχωρίζουν. Άλλο η ξιφασκία για τον Ο ΞΙΦ, και άλλο η ξιφασκία για τους Φλωρινιώτες. Τόσο μυαλό έχουμε εμείς οι χωριάτες, οι μίζεροι και, και .. Ράσπρα; που λένε και στο χωριό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11.10 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:14 μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα, γιατί δεν τους έδωσες και πολύ σημασία.. γιατί, τα ίδια ακριβώς λέμε, αλλά με άλλον τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11.9 δηλαδή φίλε, να πουμε το τραγουδάκι ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ ή ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΠΑ; Αφού ήταν τόσο αθώα ουσία, γιατί ο έλεγχος του ντόπιγκ ήταν τόσο αυστηρός με τον Διαφωνίδη; Μήπως ζήλεψαν οι ελεγκτές το γραμμωμένο κορμί του; Μήπως ζήλεψαν την δόξα του Ο ΞΙΦ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11.14 Εγω γνωρίζω πως η ράσπα είναι ένα εργαλείο ακονίσματος, τώρα στο χωρίο σου τι σημαίνει δεν με ενδιαφέρει.
    Υ.Γ. Στο χωρίο σου έχει και internet????
    χαχαχαχχα...καλό ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νομίζω πως το θέμα έχει ξεφύγει από όλους σας. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνετε στα χωριά σας και τι κάνετε για τους φοιτητές και το πετρέλαιο και την Πρέσπα και την Φλώρινα. Το θέμα είναι πως ένας αθλητής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε. Τώρα θα λύσετε όλα σας τα υπαρξιακά.
    Έλεος πια, φτάνει!!!
    Μας κουράσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. sxolio ston 11.27
    kai siga to thema, o protos einai i o teleutaios... les kai den to kseroume oti gia na gineis prota8litis i olumpionikis prepei na pareis anavolika. Olokliri omada stivou pige sta dikastiria prin tin enarksi tis olumpiadas!!!
    tora anakalupsate oli sas tin Ameriki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο αθλητής προμηθεύονταν μόνος του τις αναβολικές ουσίες ή αν του τις "πάσαρε" ο Σύλλογός του... Ποια είναι η θέση του ΟΞΙΦ και γιατί μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.35 εσύ εάν έχεις απορίες πήγαινε να σου τις λύσουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. H ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 0ΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ FUN ΤΟΥ ΟΞΙΦ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.
    Ο 11.14 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πρόταση.... επειδή στις τρείς συγκεντρώσεις που έκαναν οι αγανακτισμένοι της Φλώρινας, βολέμενοι για πολλούς, δεν είχε πολύ μεγάλη προσέλευση, προτείνετε να γίνει μια ομάδα στο facebook κατα του Διαφωνίδη, του ΟΞΙΦ, του Λιάνη, του Δημάρχου, του Περιφερειάρχη, του Προέδρου του Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού, του Obama, του Στρος Καν και της Μαρίας της Πενταγιώτισσας και να μαζευτούμε όλοι έξω από το Δημαρχείο, με ένα και μοναδικό σύνθημα...
    ΌΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. Κατόπιν να γίνει επίδοση ψηφίσματος και πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την είσοδο της πόλης, εκεί να ανάψουμε φωτιές και να κάψουμε την Ελληική σημαία... αααα και κάτι ακόμη όσοι είσαστε από χωρία να φέρετε μαζί σας γάλα για να χύσουμε και κότες για να τις αφήσουμε ελεύθερες.
    Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή σε αυτήν την δράση, να είσαστε Έλληνες πολίτες, τα ξαδέρφια από τα Σκόπια μην τα φέρετε μαζί σας, μόνο από την Σκοπιά... προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Apostoli eisai 8eos kai kouklos!Se latreuoume moro mou!Astous na lene!

    Anna,Maria,Konstantina..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ακριβώς 11:51... όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... όπως ακριβώς εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λοιπόν παιδιά σας βαρέθηκα, σαν να μιλάει ο Κωστάκης με τον Γιωργάκη στην δευτέρα δημοτικού το καταντήσατε. Το αμάξι του μπαμπά μου είναι πιο καλό απο το αμάξι του μπαμπά σου... Κλείνω και σας αφήνω να απολάυσετε την μίζερη ζωή σας!!!
    Λύστε και το Κυπριακό εάν θέλετε, μόνο που πρωτού ξεκινήσετε τις προσπάθειες επίλυσης, ρωτήστε και τους Κύπριους, γιατί σίγουρα δεν θα θέλουνε μαλάκες σαν εσας να ασχοληθούν με το πρόβλημά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απόστολε θυμίσου... είμαστε μαζί σου, θέλουνε να σου ρίξουνε λάσπη, όπως έκαναν και με τον Στρος Καν, μην τους ακούς βρε κουτό.

    οι Αποστολίτσες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. we love Apostolis the greek kamaki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Toli an deis to minima mou sou ekana aithma filias sto facebook(Ioanna Dalouka) kai den pathses accept.
    8a h8ela poly na se gnwrisw.Filakia omorfe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μόλις μπήκα! Mου είπαν πως κάτι γίνεται εδώ! Αν διαβάσει κανείς την εξέλιξη της διαδικτιακής κουβέντας θα καταλάβει αμέσως τον τρόπο με τον οποίον "οι ειδικοί" προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν κάθε φωνή που υψώνεται ενάντια στο κατεστημένο. Διότι ο Ο ΞΙΦ είναι κατεστημένο. Ευτυχώς ο Ο ΞΙΦ έβγαλε μόνο του τα μάτια του και μας έβγαλε από τον κόπο! Και ανέλαβαν το "ξελάσπωμα" "οι ειδικοι" Μια ζωή στη λάντζα! Και δεν διστάζουν "οι ειδικοι" πάνω απ όλα να βάλουν την βόλεψή τους! Ακόμα και πιό πάνω από τον τόπο που τους θρέφει και τους ανέχεται! Και τότε αρχίζουν τον καλαματιανό! Διχάζουν τους Φλωρινιώτες με ανόητες διακρίσεις και εκθέτουν για μία ακόμα φορά τον εαυτό τους! Πάτε για ύπνο "ειδικοι". Δεν αντέχετε την στιγμή της αποκάλυψης. Και φοβάστε το τέλος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Τσακ Νόρις πάντα κερδίζει το χρυσό στους Ολυμπιακούς σε όλα τα αθλήματα. Κάθε χρόνο

    Μήπως ο Απόστολος είναι ο Τσακ Νόρις και δεν το ξέραμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα φαντάσματα, κάθονται γύρω από τη φωτιά και λένε ιστορίες για τον Chuck Norris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πρόταση! Ας αφήσουμε "τους ειδικούς" να χορέψουν τον καλαματιανό τους! Το θέμα άλλωστε "ντοπα στον Ο ΞΙΦ, δεν τελειώνει εδώ! Μόλις άρχισε! Μην μας εξαντληθούν "στον χορό"! Τους θέλουμε και για τις επόμενες ημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είμαι φίλος του Απόστολου.Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω τίποτα να χωρήσω ακόμα και με αυτόν που εκφέρει την πιο ακραία άποψη.Δεν ανήκω στον ΟΞΙΦ και ποτέ στην ζωή μου δεν έχω πιάσει ξίφος,γυμνάζομαι όμως συστηματικά.Ο καθένας έχει δικαίωμα να τοποθετείται έστω και ανώνυμα,όμως ειλικρινά ρε παιδιά γιατί τόσο μίσος και τόση εμπάθεια απέναντι στον άνθρωπο,που στο κάτω κάτω είναι και συμπολίτης μας και αρκέτα αγαπητός.Αν έχει κάνει προσωπικά κακό σε κάποιον απο έσας το καταλαβαίνω.Δέκα χιλιάδες άνθρωποι ζούμε σάυτη την γωνιά των συνόρων και τρωγόμαστε συνεχώς.Τι να πω...Ήρθε ο Αγγελόπουλος βραβευμένος στις Κάννες τον αφορήσαμε και τον διώξαμε.Ζήτησε η καλών τεχνών ένα απλό κτίριο να στεγαστεί,ούτε εκεί βρήκαμε λύση.Μας παραχώρησαν κολυμβητήριο,δεν μπορέσαμε να το λειτουργήσουμε.Είμαστε ο μοναδικός νομός χωρίς ομάδα ποδοσφαίρου σε επιπεδο εθνικής κατηγορίας...και πολλά πολλά άλλα που όλοι τα γνωρίζετε.Δεν μας φταίει ούτε ο Στάθης,ούτε ο Λιάνης,ούτε ο Κορτσάρης,ούτε ο Μποντζίδης,ούτε ο Παπαναστασίου,ούτε ο Βοσκόπουλος ούτε όσοι άσκησαν εξούσια σε αυτόν τον τόπο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.Ή δικιά μας η προσφορά ποια είναι?Αντιδράσαμε,φωνάξαμε,αγωνιστήκαμε?Με την ψήφο μας τι κάναμε?Τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να επιλέξουμε τους κατάληλους πολιτικούς άρχοντες,ας αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας.Και εδώ δεν χωράνε χρώματα,αν είναι δυνατόν.Στο 2011 είμαστε,τελειώσαν αυτά.Και αν ένα παιδί σκοντάψει ας το σηκώσουμε,αν μη τι άλλο ας μην το ποδοπατήσουμε.Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί ή το δικό μού.Η άλλη λύση είναι να το στιγματήσουμε και να το διώξουμε απο τη Φλώρινα και να πάρει τον δρόμο προς τα μεγάλα κέντρα.(Θεσσαλονίκη,Αθήνα)Όπως τόσοι νέοι Φλωρινιώτες έχουν κάνει.Επίσης έχετε προσέξει πόσους νέους ανθρώπους έχουμε στην Φλώρινα με ψυχικές διαταραχές μικρές ή μεγάλες.Έχει γίνει ποια τοπικό κοινωνικό φαινόμενο και δεν είναι τυχαίο.Αν έστω και ένας φίλος συμπολίτης προβληματιστεί με τις σκέψεις μου θα ήμουν πολύ χαρούμενος.Να'στε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. κουρασμένος άνεργος9 Ιουνίου 2011 στις 1:38 π.μ.

    Τώρα μάλιστα! φταίει η γιαγιά μου τελικά... Με τέτοια επιπόλαια προσέγγιση αθωώνεις φίλε τους βασικούς υπεύθυνους... Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ε τότε να τους κάνουμε ένα λαικο δικαστήριο να τους βάλουμε φυλακή ρε φίλε μου να ησυχάσεις.Και μάρτυρα κατηγορίας να βάλουμε την γιαγιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Όπου υπάρχουν ευθύνες πρέπει να αποδίδονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δηλαδή εγώ αν κάνω προσωπική χρήση οποιαδήποτε ουσίας,απο ποιόν και για ποιό αδίκημα θα κατηγορηθώ?Απάντησε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλά τώρα τι συγκρίνεις; Τι σχέση έχει αυτό που λες, με αθλητισμό, κανόνες και αξίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. του γουδιού το γουδοχέρι! Ο Ο ΞΙΦ έχει κάθε δικαίωμα να περιφρουρεί τα συμφέροντά του! Βιοπορίζεται από το άθλημα! Τα δείγματα γραφής του εδώ και χρόνια δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες και αυτό είναι γνωστό στη Φλώρινα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αποτελεί όμως ύβρι για τους Φλωρινιώτες, η εμμονή του Ο ΞΙΦ να επιμένει πως αθλητικό ιδεώδες και μπίζνες στον αθλητισμό δεν συγκρούονται.
    Δικαίωμα του κάθε Φλωρινιώτη να είναι επιεικής, αυστηρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεν υπάρχει λέξη 'ύβρι' φιλαράκι.Sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μεσα στην καλή χαρά... Είναι λέει το ίδιο να πίνεις αλκοόλ και να παίρνεις αναβολικά για να κερδίσεις τίτλους στον αθλητισμό... Είναι το ίδιο να παίρνεις κάτι απαγορευμένο για προσωπική χρήση και το ίδιο για να πάρεις τίτλους στον αθλητισμό... Εντάξει, είπαμε οι αξίες σήμερα έχουν καταρακωθεί αλλά μερικοί το έχετε χάσει τελείως... Εκτός αν είναι μια χαζή προσπάθεια δικαιολογίας των αδικαιολόγητων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 'Οι αξίες εχουν καταρακωθεί'? Τραγικό!
    Ξεπέρασες και την Άντζελα Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Συνοψίζοντας τα ελληνικά σου λοιπόν:
    'Αποτελεί όμως ύβρι...πως οι αξίες σήμερα έχουν καταρακωθεί'!
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 1.9 To oρθογραφικό λάθοε διορθώθηκε. Αν δεν μπορείς να πας παρακάτω φταίει το ότι γνωρίζεις μόνον ορθογραφία. Καταλαβαίνω και την δική σου εμμονή στο ότι αθλητικό ιδεώδες και μπίζνες πάνε παρέα. Γι αυτό αντιλαμβάνεσαι την ύβρη και κολλάς στην ύβρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΗΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ; ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. toli eisai theos ase na lene oi ypolipi......se zileyoun kai eidika o giatrakos!!!!!filaksoy doctor se kseroyme oloi.............toli synexise thelo kai ego apo ayta poy perneis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. θελουμε προεδρο τον Αποστολο μην πουμε και δημαρχο.Συνεχισε και μην μασας απο τουσ μιζερους φλωρινιωτες που το μονο που γνωριζουν στην ζωη τους ειναι ο πεζοδρομος και τιποτε αλλο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΤΟΛΗΣ ΕΊΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΩΣ ΘΕΟΣ! ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ! ΕΓΕΝΕΤΟ Ή ΔΕΝ ΕΓΕΝΕΤΟ;
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΊ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΜΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γιατρέ το παρατράβηξες το σχοινί.Η εμπάθεια σου δημιουργεί αντιπάθειες,είναι κρίμα και δεν υπάρχει και λόγος γιατί είναι μικρή η πόλη και όλοι γνωριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ελήφθη το μήνυμα κύριε Παντελή.Φτάνει πια.Εισαι και μεγάλος άνθρωπος και γνωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΜΜΟΝΕΣ. ΕΜΜΟΝΕΣ! ΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ. ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΧΥΔΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕΤΟ, ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ή ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ραντεβού στο "DopeHouse" λοιπόν...

    - Κάνουμε το λάθος, ζητάμε και τα ρέστα...

    (Κατά τ' άλλα, είναι μαγκιά να παραδέχεσαι τα λάθη σου).

    Αθάνατε Έλληνα! Κάνεις την βλακεία σου και μετά ψάχνεις μεγαλύτερους βλάκες για την καλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αρχίζετε να αποκαλύπτεστε ανώνυμοι μασκοφόροι! Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος μόλις μάθει τι ακριβώς έχει κάνει η κωλοπαρεούλα σας... τα χιλιάδες ευρώπουλα, τα πλαστά τιμολόγια και πολλά πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. "Τζουμπερίγκες και μακάλο!"
    Ανώνυμε 8 Ιουνίου 5:25:
    Σου έχω απαντήσει και σε άλλο μπλοκ. Θεωρώ ότι οδήγησες την κουβέντα σε άσχημα μονοπάτια. Δεν θα απαντήσω σε όλα, αν και θα ήθελα,παρά μόνο στα εξής:
    θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα, και θα αρχίσω από το εξής: Λέτε ότι ο κ. Λιάνης μας δείχνει το όνειρο και το Αυγουστιάτικο φεγγάρι του Αγίου Αχίλλειου και εμείς εξακολουθούμε να κοιτάμε το δάχτυλο. Ενώ εσείς δεν κοιτάξατε το δάχτυλο, αλλά με την εξυπνάδα που σας διακρίνει είδατε κατευθείαν το στόχο και κοιτάξατε στη ΤΣΕΠΗ του!!!Τον πλαισιώσατε με τη "ρομαντική" αυτή διάθεση, προσπαθώντας να επωφεληθήτε όσο μπορούσατε περισσότερο από αυτόν και να τον διασύρετε ανεπανόρθωτα! Και είσαστε τόσο θερμοί υποστηρικτές του , που σας διαβεβαιώνω, αν υπήρχε κάποιος άλλος πολιτικός που μπορούσε κα σας εξυπηρετήσει λίγο παραπάνω, θα τον είχατε πουλήσει σε χρόνο ρεκόρ!(ακόμα και να είσασταν υποχρεωμένοι να κάνατε όλη τη μέρα "μακάλο"!Μη ξεχνάμε ότι το μακάλο μαγειρεύεται με κουτάλα, το αγαπημένο σας πραγματικά, άθλημα ).
    Και επειδή διάβασα όλα τα σχόλιά σας, με ενόχλησε πολύ η στάση σας απέναντι στους συντοπίτες μας, τους οποίους τους χαρακτηρίζετε Βουλγάρους , ειρωνεύεστε τους πάντες, με μια κραυγαλέα έπαρση, αντί να ντρέπεστε, θέλω να σας πω: Ο μέσος επαρχιώτης Φλωρινιώτης έπαψε να τρέφεται με την αγνή "τζουμπερίγκα", γιατί εσείς του την στερίσατε, αφού αφαιρέσατε όλο το λίπος που την περιβάλει, για να σας βοηθήσει να είσαστε ακόμα πιο γλοιώδεις!
    Ο τόσο επιπόλαια και άστοχος χαρακτηρισμός των ανθρώπων σε βούλγαρους, υποδεικνύει ότι έχετε χαλουχηθεί με τέτοιες ιδέες, ώστε να είσαστε και φρικτά επικίνδυνος. Δεν το κάνουν εύκολα όμως όλοι αυτό!(να χαρακτηρίζουν τους άλλους βούλγαρους)παρά μόνο αυτοί οι εμπαθείς, επικίνδυνοι καταδότες, οι οποίοι κάποτε πολύ εύκολα και με "δημοκρατικό πρόσωπο" πηγαίναν στα χωριά στο σπίτι της γιαγιάς να φάνε "μακάλο" και μετά την κατέδιδαν στις αρχές, ως ύποπτη εθνικά γιατί ήταν σλαβόφωνη!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ!Όλοι αυτοί και οι γαλουχημένοι με τις γνήσιες ρουφιάνικες ιδέες,απόγονοί τους, έχουν βρει κυρίως άσυλο στις "δημοκρατικές παρατάξεις"(ο ρουφιάνος εκεί είναι πιο αποτελεσματικός)
    Όσον αφορά την υπόθεση του αθλητή Διαφωνίδη: Φυσικά και λυπήθηκα για το ατόπημά του δεν θα ήθελα με τίποτα να συμβεί αυτό.Τραγικό λάθος!Τον νεαρό τον γνωρίζω ελάχιστα, αν έχουμε μια καλημέρα, μου είναι πολύ συμπαθής. Θέλω όμως να του πω κάτι: Να ποντάρεις αγόρι μου, μόνο στις δυνατότητες σου, να προσέχεις όλους αυτούς τους καιροσκόπους που σε περιβάλουν και μπορεί να σε μπλέξουν πάλι, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σε χρησιμοποιήσουν!Μακριά από αυτούς που χρησιμοποιούν ανθρώπους, κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσουν και εσένα!Και θα την πληρώσεις εσύ πάλι γιατί.......αυτοί θα την βρουν την άκρη.......
    Αυτή τη στιγμή διασύρεται ο νεαρός αθλητής και όχι όλοι που εμπλέκονται!Δεν είναι μόνο η ευθύνη δική του!Εγώ τον αθλητή τον θεωρώ θύμα άλλων!!!!Ο αθλητής θα πληρώσει το λάθος του, ήδη το πληρώνει!Οι άλλοι;
    Α.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Επιτέλους, κάποιος τα είπε με το όνομά τους. Χωρίς να είμαι ντόπιος στην καταγωγή, θεωρώ προσβλητικούς και προκλητικούς τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα για τους Φλωρινιώτες, την καταγωγή, την ταυτότητα, το επίπεδό τους. Κάποιοι μας πήγαν δεκαετίες πίσω, αλλά δεν τους περνάει...
    ΑΓ, έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμε, 5:45, σ΄ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και ένας πατριώτης μου συμφωνεί μαζί μου!
    Α.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. "έστω και ένας πατριώτης μου συμφωνεί μαζί μου".
    Για τα δεδομένα άλλων περιοχών θα ήταν αδιανόητη η παραπάνω φράση. Είναι αλήθεια πως οι Φλωρινιώτες καμιά φορά υπερβάλλουμε σε αυτομεμψία και δίνουμε εύκολα δικαιώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. μην ξεφεύγετε από το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΤΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΗ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΤΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εγώ διαβάζοντας το "ένας πατριώτης ΜΟΥ" δεν κατάλαβα καθόλου αυτό που κατάλαβες εσύ. Μήπως τελικά είσαι εσύ αυτός που έχει ακόμη ενοχές; Ψάξτο λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Α.Γ ΕΙΣΤΕ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΟ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ Ο Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2011 Απόστολος Διαφωνίδης δήλωσε: «Πράγματι ο Τίτλος του Πρωταθλητή ήταν ένα πολύ μακρινό όνειρο για μένα αφού, είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, σωματική διάπλαση) είχα μια σχεδόν ανύπαρκτη αγωνιστική και προπονητική δραστηριότητα. Τώρα, πλέον, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό το Χρυσό Μετάλλιο είναι το τέλος της αθλητικής μου καριέρας, ενός πολύ όμορφου ταξιδιού».
    10 Mαίου 2011 neaflorina
    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο ΞΙΦ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Ο ΞΙΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αγαπητοί διαδικτυακοί μου συνομιλητές,είμαι Φλωρινιώτης στην καταγωγή, αλλά δεν μένω στην Φλώρινα!Όλους τους ανθρώπους που κατάγονται από το νομό μας, τους αποκαλώ πατριώτες μου!Συχνά και όλους τους βορειοελλαδίτες!Ο φίλος 6:45, με κατάλαβε!
    Α.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Διάβασα το δελτίο τύπου τύπου του ΟΞΙΦ, που μου προτείνανε.Δύσκολη η θέση του νεαρού αθλητή,τραγική όμως και η θέση του πατέρα, αφού όντας τόσο "κοντά" στις δραστηριότητες του παιδιού του,πολύ πιθανά έχει γνώση, σχέση με το ατυχές γεγονός και ταυτόχρονα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης!Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στη θέση του πατέρα Διαφωνίδη, ο οποίος εξαιτίας της "έντονης παρούσιας" του στο χώρο της ξιφασκίας, δεν θα έχει την "πολυτέλεια" να αποδώσει αλλού τις ευθύνες. Να ψάξει όπως κάθε γονέας, όταν το παιδί του υποπίπτει σε ένα σφάλμα, το ποιος άλλος ή το τι άλλο επιπλέον μπορεί να συνετέλεσε σε ένα θλιβερό γεγονός!
    Ούτε από τους προπονητές φαίνεται μπορεί να ζητήσει το λόγο,ούτε από Δ.Σ του ΟΞΙΦ, η εμπλοκή του δεν του επιτρέπει να ζητήσει το λόγο από κανέναν, παρά μόνον από τον εαυτό του....
    Όσον αφορά το κείμενο του συλλόγου,φαίνεται ότι άκρως υποκριτικά, πάει να διασώσει το "κύρος" του, με βαρύγδουπες λέξεις όπως:"η επαγγελματική, η εκπαιδευτική και η ηθική αξία και επάρκεια είναι αδιαπραγμάτευτη"!Μας δουλεύουν εν ψυχρώ και υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας!
    Τον νεαρό Διαφωνίδη, τον αφήνει ακάλυπτο εντελώς!Στο παρελθόν, στο ανέβασμά του "ψηλά" θα διεκδικούσε μερίδιο από την δόξα του. Τώρα όμως που έπεσε τον άφησε μόνο του !
    Δεν θα με άφηνε έκπληκτο, αν κάποια στιγμή ,ρίξουν όλο το βάρος στον νεαρό αθλητή και τον πατέρα του, απλά και μόνο για να αποποιηθούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί!
    Είναι, ειλικρινά, εξοργιστικός ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζονται κάποιοι υπέρμαχοι του ΟΞΙΦ στο διαδίκτυο, τη χρήση των "ουσιών", αναβολικών και δεν ξέρω τι άλλο!Προσπαθούν να πείσουν ότι οι συνέπειες από τη χρήση των ουσίων, είναι το ίδιο επιβλαβείς όσο και από τη κατανάλωση των τροφίμων,του νερού κτλ, επικαλούμενοι φαντάζομαι τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και το ακατάλληλο προς πόση νερό! Με τη λογική τους, οι καπνιστές θα έπρεπε να μην καπνίζουν τσιγάρα αλλά να είναι χρήστες ναρκωτικών ουσίων; Ακρως δε επικίνδυνη θεωρώ την άποψη που απορρέει από την αντίληψη:Αφού έτσι γίνεται ο πρωταθλητισμός, εσείς τώρα το μάθατε;Δηλαδή όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον αθλητισμό πρέπει να είναι χρήστης ΟΥΣΙΩΝ; Αυτή είναι η άποψη που περνάει στα παιδιά μας ο ΟΣΙΦ;
    Δεν μπορώ να μη μπω στο πειρασμό, να σχολιάσω επίσης το μέγεθος της αλαζονείας με την οποία αντιμετωπίζουν τον κάθε σχολιαστή προσβάλλοντας τον με κάθε τρόπο!Θέλω όμως να υπενθυμίζω στους υπερασπιστές του διαδικτύου του ΟΞΙΦ, ότι εσείς κύριοι που αποκαλείτε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας Βούλγαρο,πόσο συνάδει η χρήση ουσιών με τον αθλητισμό και το αρχαίο ελληνικό ιδεώδες.Και τι σχέση έχετε εσείς με αυτό;ΚΑΜΙΑ! Ή μάλλον έχετε ακριβώς αυτή, που έχουν και τα άρχαιοελληνικά αγάλματα των Σκοπιανών με την πραγματική ιστορία!
    Και γιατί διαρκώς επικαλείστε τη σχέση σας με τον κ. Λιάνη;Θέλετε να του υπενθυμίζετε ότι σας χρεώθηκε;Αλήθεια φαντάζεστε τώρα σε τι μπελάδες θα έχουν βάλει τον κ.Λιάνη;Ή μήπως δεν θα προσπαθήσουν να τον χρησιμοποιήσουνε τώρα σε αυτή τη στιγμή!Ε ρε τρέξιμο που έχει να κάνει ο κ. Λιάνης για τους άπληστους οπαδούς του......
    Γενικώς κύριοι δεν πείθετε με κανένα τρόπο!
    Το μοναδικό σχόλιο, υπέρ του νεαρού Διαφωνίδη, που άξιζε να ληφθεί σοβαρά ήταν ενός φίλου του, ενός νεαρού ο οποίος με έναν πολύ απλό και ανθρώπινο τρόπο μας λέει:αν ένα παιδί σκοντάψει ας το σηκώσουμε,αν μη τι άλλο ας μην το ποδοπατήσουμε.Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί ή το δικό μου!
    Έχει την εντιμότητα, αυτός ο νεαρός να παραδεχθεί το λάθος του φίλου του δημόσια αλλά ταυτόχρονα και να ζητήσει την επιείκεια.....
    Τελικά ο νεαρός Διαφωνίδης την ματαιοδοξία του την πλήρωσε ακριβά και θέλοντας και μη θα αναλάβει τις ευθύνες του! Αυτοί όλοι όμως, που εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους για να τους διδάξουν αθλήματα, πρέπει να πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά!
    Α.Γ
    ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γράψτε κανένα όνομα κάτω από τα άθλια σχόλια σας κοτούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ. Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ. ΚΟΙΝΩΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ "ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ) Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΚΟΡΑ 12.32 ΟΛΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο.ΞΙ.Φ. = Όμιλος ΞΙφασκίας Φλώρινας ή Οι ΞΙπασμένοι Φοβούνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 10.34 Είμαι και εγώ από χωριό της Φλώρινας και είμαι και πολύ περήφανος για την καταγωγή μου! Είμαι από χωριό, "χωριάτης" αν θέλετε αλλά όχι μπράτσκος! Μπράτσκο θεωρώ τον επικίνδυνα θρασύ χωρικό που νομίζει ότι όλα του ανήκουν και πρέπει όλα να του χαριστούν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
    Ο υπερφίαλος Διαφωνίδης , φαίνεται ότι έχει ξεχάσει την μπράτσκικη καταγωγή του μια και δεν είναι Πειραιώτης, αλλά προέρχεται από διασταύρωση Πειραιώτη με Μπράτσκο! Υποτιμά την κατά το ήμισι καταγωγή του, από μικρό χωριό του νομού μας, χαρακτηρίζοντας ως βουλγαρίζοντες τους συγχωριανούς του και τους συμπολίτες μας, γιατί απλά δεν είναι ένας αγνός χωρικός αλλά ένας επικίνδυνος φιλόδοξος μπράτσκος. Με φθηνούς χαρακτηρισμούς και αισθανόμενος περισσότερο Πειραιώτης παρά χωρικός, νομίζει ότι αποποείται την καταγωγή του μπράτσου και ας είναι μεγαλωμένος μόνο με μακάλο και τσουμπερίνκες! Στη Φλώρινα μεγαλώσαμε και ξέρουμε πάρα πολύ καλά!
    Άλλωστε οι προερχώμενοι από τα χωριά, αυτοί που σέβονται την καταγωγή τους, δεν αφορίζουν με τόση ευκολία όλους τους συνανθρώπους τους. Αντίθετα τους σέβονται, τους αγαπάνε και τους υπερασπίζονται!Αυτός νομίζει σαν γνήσιος γεννήτσαρος ότι βρίζοντάς τους, και βρίζοντάς μας, θα αναδείξει και την πειραιώτικη καταγωγή του..... Αλήθεια γιατί δεν πήγε να μείνει στον Πειραιά; Ξέρετε γιατί; Γιατί εκεί έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτους και δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του! Εδώ μπορούσε να πουλήσει μυαλό και μούρη, γλύφωντας (οικογενειακώς) τον Λιάνη και νόμισε ( όπως όλοι οι θρασύτατοι μπράτσκοι) ότι....θα κάνει ότι γουστάρει!
    Δεν μας είπε, όταν έπαιρνε τα αναβολικά,πως αισθανόταν;Περισσότερο Πειραιώτης ή Μπράτσκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Πολλά like στον 3:31.

    Με χαζογκομενίτσες και μεθυσμένους fan, πρωταθλητισμός δεν γίνεται.

    Ζητάνε και ονόματα μερικοί, αυτών που γράφουν, τα..., όσα, γράφουν εδώ.

    Τους κλέφτες στην Φλωρινα τους ξέρουμε, τους ναρκωμανείς λίγο πολύ τους ξέρουμε,  τα κολόπαιδα που κάνουν ένα σωρό απάτες τους ξέρουμε, αλλά αυτο που σας πείραξε είναι το ποιος γράφει κάτι, σε ένα blog.

    Φιλαράκια τους ενός και τους άλλου, που πιστεύουν σε αξίες και νομούς,... που όμως τα "γράφουν" όλα κανονικά (αξίες κ.λ.π.), όταν έχει να κάνει με κάποιον φίλο τους.

    Θέλετε να πείσετε τον κόσμο πως ο ντόπερ είναι οκ;

    Εντάξει, συμφωνώ.

    Με την ίδια λογική, ότι και αν συμβεί στο μέλλον και δεν αρμόζει στις αρχές σας, τότε να το κάνετε γαργάρα.

    Το κάθε μαιμουνι που κυκλοφορεί στον πεζόδρομο, με λεφτά του μπαμπά ή με δάνεια, μας δείχνει τον σωστό δρόμο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο "αθλητής" βρέθηκε ντοπαρισμένος.

    Αυτό αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΙΛΟ 3.31 ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. exete malon mperdepsei ton "athistismo" me ton "prwtathitismo" milaw san athlitis se epipedo protathlitismou,tis 8usies pou prepei na kanei enas athlitis gia na ftasei psila den tis gnorizei kanenas sas edw mesa...OYTE APO TIN MIA MERA STIN ALLI GINESAI PRWTATHLITIS......DEN KSUPNAS K PAIRNEIS ANAVOLIKA....K GINESAI OLUMPIONIKIS....apla i simerini koinonia exei odigisi etsi ton prwtathlitismo...gia to 8eama k ta rekor...gia tous xorigous k tis diafimiseis..."APLA PRWTATHLITISMOS XWRIS NTOPA DEN UPAXEI"...den uperaspizomai kanenan...apla milaw apo tin 8esi enos a8liti..."SAFWS K DEN PREPEI NA GINETAI XRISI OUSIWN"...to 80% twn agwnizomenwn einai NTOPE apla kapoioi exoun kaluterous giatrous k mporoun na ksefeugoun giati an den gnorizetai"TO NTOPINK EINAI PANTA POIO MPROSTA APO TO ANTINTOPINK"...kalo 8a itan na stamatousate edw,uparxei to a8litiko dikastirio k 8a ton timwrisei opws prepei,emeis den eimaste oute eisagleis oute dikastes...o ka8enan as koitaksei na kanei kala tin douleia tou..etuxe k diavasa ola osa anaferate...den mporw na vrw kamia ousia..opws kanei la8ei ta plirwnei...as afeisoume aftous pou kanan la8i na ta plirwsoun..oxi omws kanwntas diafimisi...gt oloi sas edw mesa eite to 8elete eite oxi kanete diafimisi "arnitiki-thetiki"...8elete toso poli tin timwria tous..??xtupiste tous ekei pou ponane...min grafeis gonea to paidi sou ston oksif k esu sunidite politi min pas sto gumnastirio tou...auto einai timwria oxi to na ka8este edw k na vrizete o enas ton allon...sugnwmi pou grafw me agglikous xaraktires..,apla to computer mou den exei ellinki grafi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή