Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Επίσκεψη Φ.Κουβέλη σε Αμύνταιο και Φλώρινα

Αμύνταιο
Το Αμύνταιο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.

Η Δίκη του καλοκαιριού!

Υάκινθοι και Λειχήνες

FESTIVAL VEGORITIDAS 2011

Ομάδα Νέων του Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία και με τη βοήθεια του Δήμου Αμυνταίου, της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα, του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» Αγίου Παντελεήμονα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα και του Συλλόγου Προστασίας της Βεγορίτιδας, σας καλεί στους αγώνες που θα διοργανώσει στην παραλία Αγίου Παντελεήμονα.
Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Έργα βιολογικών καθαρισμών στον πρώην Δ.Αετού

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου «Βιολογικοί καθαρισμοί - Δίκτυα αποχέτευσης Δήμου Αετού» προχωρά η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 5.388.000 € με δικαιούχο το Δήμο Αμυνταίου, ως διάδοχο του πρώην Δήμου Αετού, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ηλεκτροφόρες περιφράξεις για την αποφυγή επιθέσεων αρκούδων χρηματοδοτεί το ΥΠΕΚΑ

Με πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Πράσινη ανάπτυξη» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) το μέτρο της χρήσης ηλεκτροφόρων περιφράξεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των επιθέσεων από αρκούδες σε καλλιέργειες και μελίσσια.

Πόσο επικίνδυνη είναι η ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες;

Το παραπάνω ερώτημα δεν είναι ρητορικό, αλλά το πρωταρχικό που θα πρέπει να απασχολεί όλους όσους θέλουν να γυμνασθούν ή γυμνάζονται ήδη, με μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες.

2η γιορτή κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κέλλη

Η 2η γιορτή κτηνοτροφικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στην Κέλλη σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου.