Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση για τις σεισμικές δονήσεις


Το παρακάτω δελτίο τύπου εκδόθηκε από την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας
Συνεχείς είναι οι επαφές που έχει σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης, τόσο με τον Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, όσο και με τους 

Ο σεισμολόγος Θ.Τσάπανος στη Florine@ (ακουστικό – Πριν από λίγο)


Ο Φλωρινιώτης καθηγητής σεισμολογίας στο Α.Π.Θ. Θεόδωρος Τσάπανος, μίλησε αποκλειστικά στη Florine@ για τη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Φλώρινας. Ακούστε τι λέει…

Νέα σεισμική δόνηση


Νέα σεισμική δόνηση έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:01 και ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 4 χλμ. ανατολικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χλμ..
Δείτε το επίκεντρο του σεισμού:

Κουνιόμαστε!!!



Άλλες τρεις σεισμικές δονήσεις έγιναν πριν από λίγο στην περιοχή της Φλώρινας μέσα σε λίγα λεπτά σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Ο 1ος σημειώθηκε στις 13: 22 και ήταν μεγέθους 2,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκντρο 7 χλμ. δυτικά - νοτιοδυτικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χλμ..
Ο 2ος σημειώθηκε στις 13: 26 και ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκντρο 12 χλμ. νοτιοδυτικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος 10 χλμ.. .
Ο 3ος σημειώθηκε στις 13: 35 και ήταν μεγέθους 2,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Δείτε τα επίκεντρα των σεισμών:


2 νέες σεισμικές δονήσεις σήμερα το πρωί


Δύο νέες σεισμικές δονήσεις 2,3 και 2,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκαν σήμερα στις 9:49 και στις 10:55 αντίστοιχα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Ο 1ος είχε επίκεντρο 16 χλμ. δυτικά της Φλώρινας και ο 2ος 21 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης.Δείτε τα επίκεντρα των σεισμών:

Οι florinistas επανέρχονται...


Κύριε Δήμαρχε της Φλώρινας,
Η όμορφη πόλη της Φλώρινας, την οποία εκπροσωπείτε, ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα περιβάλλον πράσινου και απίστευτου φυσικού κάλλους, σε 

Ξεκινά ΣΗΜΕΡΑ η κατάθεση αιτήσεων για τις πανελλαδικές


Από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 5 Μαρτίου θα διαρκέσει η κατάθεση αιτήσεων για τις πανελλαδικές εξετάσεις. 
Μέσα σε αυτή την προθεσμία θα υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας οι 

Οι Αγρότες του Αμυνταίου ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους


Για σήμερα Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες  του Δήμου Αμυνταίου ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους στήνοντας το 

Κάλεσμα στην απεργία από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Στις 20 Φλεβάρη απεργούμε, διαδηλώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων και της «επίταξης». 

Γενική Συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας


Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην ταβέρνα “ΚΟΥΤΟΥΚΙ” Σαρανταπόρου 45 (απέναντι από το νέο πάρκο Φλώρινας) με θέματα:

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Φλώρινας


Ένας χορός που θα μείνει σε όλους αξέχαστος... μια βραδιά ξεχωριστή, ένα γλέντι απο τα λίγα.
Με Δημοτικά-Ηπειρώτικα- Βλάχικα τραγούδια με τον μεγάλο ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΜΑ και ΦΩΤΗ ΤΡΑΣΙΑ στο τραγούδι και  στο 

Σαν να μην πέρασε 1 μέρα


Με τον πιο λαμπρό τρόπο γιόρτασε η χειροσφαίριση  τα 36 γενέθλια της, στο Αμύνταιο, την πόλη που γέννησε  και  ανέδειξε το άθλημα σε Πανελλαδική Κλίμακα.
Το ημερολόγιο έγραφε 13 Φεβρουαρίου 1977, όταν  στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αμυνταίου διεξήχθη  ο πρώτος αγώνας 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με θέματα: