Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αποτρόπαιος φόνος αρκούδας


Στην ευρύτερη δασική περιοχή Κορεστείων Καστοριάς, ανάμεσα στους οικισμούς Χαλάρας και Αγ. Αντωνίου, βρέθηκε νεκρή αρσενική αρκούδα, ηλικίας 5 ετών.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, 24χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στις τέσσερις λιγνιτικές μονάδες, μία-δύο υδροηλεκτρικές... δώρο !


Και υδροηλεκτρικά, εκτός από τις τέσσερις λιγνιτικές μονάδες, περιλαμβάνει το μενού, με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσει να «ανοίξει» την όρεξη των υποψηφίων αγοραστών.

Την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου ζητούν οι φορείς


«Στηρίζουμε και θα αγωνιστούμε για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη ενός Πανεπιστημίου υψηλού επιστημονικού επιπέδου στη Δυτική Μακεδονία, που θα είναι ελκυστικό στην προσέλευση φοιτητών και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της 

«Πρωταθλήτρια» στην ανεργία η Δυτική Μακεδονία


Στο 15,5% ανήλθε ο δείκτης ανεργίας στη Δυτκή Μακεδονία το 2010, ενώ εντυπωσιακή είναι η άνοδος της ανεργίας στα Ιόνια Νησιά, από 9,7% το 2009 σε 14,8% το 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στις περιφέρειες της Ε.Ε. και της Ελλάδας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για βιοκαλλιέργειες


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διετή παράταση των σε ισχύ συμβάσεων που αφορά στη δράση 1.1 Βιολογική Γεωργία του Μέτρου Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ( ΠΑΑ ) 2007-2013 που 

Εξετάσεις Kick Boxing στη Φλώρινα


Ο «Αθλητικός Σύλλογος Παγκράτιον» σας ενημερώνει για την διεξαγωγή των πρώτων επίσημων εξετάσεων αναγνώρισης ζώνης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing που διεξάγονται στο νομό Φλώρινας με επίσημο εξεταστικό κέντρο το γυμναστήριο στην οδό Βογατσικού 5 στις 3 Δεκεμβρίου ώρα 11.00 π.μ.

Το ΕΚΦ για τη σύλληψη του προέδρου και συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Η συνδικαλιστή ελευθέρια είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού και αυτή εκφράζεται μέσα από τα σωματεία και τις οργανώσεις με νόμο που ψήφισε η βουλή των Ελλήνων.

Κωνσταντινίδης: «Όποιος διαφωνεί ας αποχωρήσει από τη Ν.Δ.»


«Όποιος δεν εκφράζεται μέσα από τη Ν.Δ. μπορεί να αποχωρήσει», υπογραμμίζει με συνέντευξή του στη «metro» ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στάθης Κωνσταντινίδης, με αφορμή το κλίμα εσωστρέφειας που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα του. 

Υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ 100.000 άνεργοι στους Δήμους


Περίπου 100 χιλιάδες άνεργοι από τους πίνακες του ΟΑΕΔ θα προσληφθούν για απασχόληση στους Δήμους σε έργα αυτεπιστασίας. 

Ενεργοποιήθηκαν οι νέοι επιστήμονες του Αμυνταίου


Συνεχίσθηκαν οι συναντήσεις των νέων επιστημόνων του Δήμου Αμυνταίου. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδη, του Διευθυντή του Δήμου Αμυνταίου 

Η κυβέρνηση «βάζει χέρι» στις αγροτικές επιδοτήσεις


Η κυβέρνηση «βάζει χέρι» στις αγροτικές επιδοτήσεις, προκειμένου να εισπράξει τα τσουχτερά ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ, τα οποία οι μικρομεσαίοι αγρότες δηλώνουν αδυναμία να πληρώσουν.