Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Απαντούν στη Florine@

Στους ΑΠΟΝΤΕΣ και ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας


Περί απόντων φορέων ο λόγος...
Αυτές τις μέρες γίνεται  μια σοβαρή προσπάθεια να ξεδιπλωθεί και στην πόλη μας το κουβάρι των αγώνων ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο σχέδιο «Αθηνά» για την εκπαίδευση.
Ομολογουμένως έχει παρατηρηθεί και σχολιαστεί ποικιλοτρόπως η απουσία 

Απόντες και πάλι...


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινας),του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες συγκέντρωση για τις επιπτώσεις του σχεδίου «Αθηνά» και τους τρόπους 

Oι μάσκες τέλος!

Pablo Picasso
Γράφει η Φοίβη
Ακόμα ψάχνεις ανάμεσα στις σκιές του παρελθόντος ποια παλιά μάσκα... για να φορέσεις...Νιώθεις την έλλειψη των ρόλων...
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καθοδηγείται από το παρελθόν ούτε από τις εμπειρίες που έζησε. Στην πορεία προς την ακεραιότητα θα πρέπει να εμπνευστεί νέες αισθήσεις: τη διαίσθηση και μια έβδομη αίσθηση, το ‘όνειρο’.
Οι ρόλοι είναι φυλακές...τα κάγκελά τους είναι αόρατα, αλλά πιο ανθεκτικά από ατσάλι...

Εφιάλτης η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία


Στο 28,1% σκαρφάλωσε η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία τον Δεκέμβριο του 2012, προσλαμβάνοντας εφιαλτικές διαστάσεις, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο η ανεργία έφτασε στο 26,4%, που σημαίνει ένας στους τέσσερις δεν έχει δουλειά.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με το 28,1% 

Ανοιχτό γράμμα της ΟΛΜΕ προς τους γονείς των μαθητών

"Τζουτζουνάτε" στο Φλάμπουρο

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου ¨Το Φλάμπουρο¨ σας προσκαλεί στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις για το τριήμερο 16,17 και 18 Μαρτίου 2013,που θα πραγματοποιηθούν στο Τ.Δ Φλάμπουρου Φλώρινας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ο ΑΟΦ έπιασε τα όπλα και στόχευσε "κέντρο"


Με 2 Χρυσά Μετάλλια (ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΓΡ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ)-2 Αργυρά (ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡ-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑ)-1 Χάλκινο (ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ) στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων, επέστρεψε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΔΙΑΘΛΟΥ  που πραγματοποιήθηκε 

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


1. Κατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2013, από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: