Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Απόντες και πάλι...


Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινας),του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες συγκέντρωση για τις επιπτώσεις του σχεδίου «Αθηνά» και τους τρόπους 

αντίδρασης. Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι σχεδόν οι φορείς και οι κινήσεις πολιτών της πόλης εκτός από το Δήμο Φλώρινας και την Αντιπεριφέρεια.
Στις εισηγήσεις τους οι εκπρόσωποι των φορέων καυτηρίασαν την απουσία των αυτοδιοικητικών αλλά και την αναποτελεσματικότητα των μέχρι τώρα ενεργειών τους που οδήγησαν στις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, ενώ επισήμαναν τη σημαντικότητα που έχει για τη Φλώρινα η παραμονή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των τμημάτων του ΤΕΙ.
Συζητήθηκαν επίσης μορφές δυναμικής αντίδρασης και ορίστηκε επιτροπή αγώνα, η οποία θα ζητήσει ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα, την αφύπνιση και επιτέλους τη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών αρχών.

1 σχόλιο:

  1. Ως πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τηλεφώνησα το πρωί της Κυριακής τον κ. Σαπαλίδη για να τον ενημερώσω ότι λόγω ασθένειας δεν θα παρευρεθώ το απόγευμα στη συγκεκριμένη συνάντηση. Ο Σύλλογος των καθηγητών εδώ και 4 μήνες έχει ενημερώσει την τοπική κοινωνία και έχει προβεί σε μια σειρά δράσεις. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα δυνατό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε το σχέδιο ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή