Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Τυπώνοντας σώβρακα..!!


Οι ΕΝ ΦΛΩ και η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος μας προσκαλούν,

Λεφτά υπήρχαν.....



Η πρώην Νομαρχία Φλώρινας μέσω του Αναπτυξιακού Πόρου διέθεσε και για το Επιμελητήριο της Φλώρινας το ποσό των

Σύλληψη ανήλικου για κλοπή σε βάρος 83χρονης


Συνελήφθη, χθες 3 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες στο Φιλώτα – Φλώρινας,  17 χρονος ημεδαπός διότι διέπραξε κλοπή σε βάρος 83 χρονης ημεδαπής.

Δεκαήμερο προσφορών από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου στα πλαίσια της δράσης: "30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ-30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ" οργανώνει από 1-10 Ιουλίου

Χάλκινο στο Μπακού ο Νικολαΐδης και πρόκριση στους Ολυμπιακούς του 2012


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Μπακού, όπου διεξήχθη το παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά τάε κβον ντο. 

Διαρκώς αυξανόμενη η κίνηση στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής


Αυξάνεται ραγδαία η επιβατική κίνηση τα τελευταία χρόνια στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, ενώ φέτος με την κατάργηση της βίζας οι ρυθμοί αύξησης της κίνησης των επιβατών κυμαίνονται στο 40%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Α.Ζερβός: Είμαι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ


Την πάγια θέση του για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, επανέλαβε από την Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός μιλώντας στους δημοσιογράφους.

"Ηχωβολές" για την καθαριότητα

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο της μήτρας στο Αμύνταιο


Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

Οικογενειακό επίδομα για δικαιούχους με δύο παιδιά από ΣΗΜΕΡΑ


Συνεχίζεται η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΑΕΔ και από σήμερα σειρά παίρνουν οι δικαιούχοι με δύο παιδιά.

Πρώτο αντάμωμα των απανταχού Πισοδεριτών


Το Πισοδέρι, αυτή η πανάρχαια Εθνική έπαλξη του βλαχόφωνου Ελληνισμού προϋπήρξε των Ρωμαϊκών χρόνων  σαν αναγκαστικό πέρασμα για τα Κορέστια, την Πρέσπα και την Αλβανία. 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Δευτέρα, 4 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. και στις 11 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου σε μια ειδική και σε μια έκτακτη (λόγω λήξης προθεσμιών) συνεδρίαση με θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Η ΠΑΣΠ Φλώρινας για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση


Μετά από αρκετούς μήνες διαβούλευσης, ανακοινώθηκε το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Στην ανάγνωση όσων προβλέπει για τα ελληνικά πανεπιστήμια, βγαίνει το συμπέρασμα ότι εν μέσω καλοκαιριού πέφτουν τα τελευταία κάστρα του Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας. Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται καθημερινά από την κρίση, το Υπουργείο Παιδείας επιλέγει να ανοίξει μέτωπο με τους φοιτητές και να έρθει σε σύγκρουση με όσους αγωνίζονται για Δημοκρατία και Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα: