Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη 50χρονος στο Φανό για χρέη προς το Δημόσιο


Σήμερα (17-09-2012) το πρωί, στο Φανό Φλώρινας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος όφειλε προς το δημόσιο χρέη που 

Ο Θ.Γερμανίδης στη διαμαρτυρία των αστυνομικών Φλώρινας (video)


Στη διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από την Α.Δ. Φλώρινας, βρέθηκε ο Βουλετής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Θ.Γερμανίδης. Δείτε στο παρακάτω video τις δηλώσεις του Θ.Γερμανίδη:

Σύλληψη για κλοπή στο Φιλώτα


Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν χθες (16-09-2012) στο Φιλώτα Φλώρινας,  18χρονο ημεδαπό για κλοπή.
Συγκεκριμένα χθες (16-09-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Φιλώτα, 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών της Φλώρινας (ΣΥΜΒAΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας πραγματοποιεί διαμαρτυρία έξω από την έδρα της Α.Δ. Φλώρινας και διανέμει έντυπο υλικό καλώντας 

"Eίσοδος"



Γράφει η Φοίβη
Όποιος και να’σαι: Το βράδυ να βγεις έξω
απ’το δωμάτιο σου εκεί μέσα τα γνωρίζεις όλα
σαν το στερνό, πριν από τον ορίζοντα, το σπίτι σου είναι:
Όποιος και να’σαι.

Χρονογράφημα: Η θέρμανση στην Φλώρινα


Γράφει ο Λάζος ο βουνίσιος
Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής  ίσως και της επιβίωσης των κατοίκων στην Φλώρινα, όσο περίεργο κι εάν ακούγεται σε κατοίκους άλλων περιοχών, είναι η οικιακή ή επαγγελματική θέρμανση. Σε μία περιοχή ορεινή όπως η Φλώρινα 

Έως και 1,60 € το πετρέλαιο


Το βαθμό στον οποίο θα εξισωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης καλείται να οριστικοποιήσει σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, που θα 

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Τ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. Φλώρινας


Η Τοπική Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας πραγματοποιεί ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7 μ.μ. στο café «Οδός Ονείρων». Στη συνέλευση θα παρευρεθούν ο Βουλευτής Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης και το μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., Νίκος Παυλίδης.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

"Παραλύουν" τα δικαστήρια όλης της χώρας


Πρώτη ημέρα του νέου δικαστικού έτους και όλα τα δικαστήρια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δρομολογούμενη νέα μείωση των αποδοχών των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.
Χθες συνήλθαν εκτάκτως οι 

Εγγραφές στο εργαστήριο ρωμαίικης εικαστικής έκφρασης του "Αριστοτέλη"


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εργαστήριο ρωμαίικης εικαστικής έκφρασης του "Αριστοτέλη" "εικονίζοντες".
Διδάσκονται η Ορθόδοξη αγιογραφία και 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εικαστικό εργαστήριο ζωγραφικής του "Αριστοτέλη"


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου ζωγραφικής του «Αριστοτέλη»:

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων του Ο.Ε.Νε.Φ. στην Τουρκία


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων στα πλαίσια Ευρωπαϊκών δράσεων συνεργασίας, εξασφάλισε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην πόλη Mercin της Τουρκίας. Το πρόγραμμα, με τίτλο "Active Learning and Creative Drama", θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Στην ανταλλαγή μπορούν να