Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Έλεος!!! Λύση τώρα ή… όλοι πάμε για αγορά τζιπ

Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΤΡΑΓΙΚΗ χαρακτηρίζεται η κατάσταση που επικρατεί σε μεγάλο μέρος του οδοστρώματος στην πόλη της Φλώρινας. 
Κεντρικοί δρόμοι, μικρότερες οδοί και πάροδοι μοιάζουν βομβαρδισμένα τοπία. Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων,

Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εβδομάδας το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Βεύης – Μελίτης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ενημερωτικό διημερίδα με θέμα: 
«Σχεδιάζω, υλοποιώ και συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα».
 Συγκεκριμένα, την Παρασκευή

Εκπαιδευτικά προγράμματα 2015-2016 φωτογραφικού τμήματος Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Α) ΚΥΚΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα άτομα  που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι φίλοι της φωτογραφίας θα μυηθούν στα μυστικά της φωτογράφησης, δημιουργώντας παράλληλα τις βάσεις

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων δημοτικού

Το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων δημοτικού της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την πρώτη του συνάντηση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, στις 3:00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), όπου θα γίνει ενημέρωση-συζήτηση και δήλωση συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διδασκαλία

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Τσώκας

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο «κρέμασε» στο στήθος ο Στέργιος, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος -17. Φαντασία, αποτελεσματικότητα, απόλυτη υπεροχή ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά της κυριαρχίας του. Στο Τελικό αντιμετώπισε και νίκησε τον Τικτόπουλο (ΟΣΑ) 15-9.

Ο λαός μπορεί να βρει τη δύναμη να αντιπαλέψει τη νέα αντιλαϊκή επίθεση

Με οργανωμένη συλλογική πάλη και δράση, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ
Ο λαός, οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στην κάλπη τις τελευταίες εκλογές, δεν πρέπει να κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση, που θα ξεδιπλωθεί το επόμενο