Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Χαμός στη Ν.Δ. - Kαι ο Ι.Βοσκόπουλος υποψήφιος για την ΠΕΔ!


Τρίτωσαν οι…υποψήφιοι για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας! Μετά τους Δημοσθένη Κουπτσίδη και Παρασκευή Βρυζίδου, και ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος!

Σύσκεψη για το ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου (video)


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμυνταίου    με αντικείμενο την προοπτική του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου ενόψει της διοικητικής του ενοποίησης με το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Μάθε παιδί μου γράμματα… αλλά πού είναι τα βιβλία;


Η κατάσταση για όλες τις σχολικές μονάδες είναι για κλάματα!

Έναρξη της σχολικής χρονιάς με:

Ο Δ.Φλώρινας δεν υπέβαλε μισθολογικά στοιχεία των υπηρεσιών του


Κυρώσεις στους Δήμους που δεν απέστειλαν μισθολογικά στοιχεία των υπηρεσιών τους, θα επιβάλλει σύμφωνα με πληροφορίες προσεχώς, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Οι μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση


Βρισκόμαστε στην καρδιά μιας πολυδιάστατης παγκόσμιας κρίσης, που είναι οικονομική, κοινωνική, θεσμική και πολιτική, όπου κλονίζεται συθέμελα η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και οι δημοκρατικοί θεσμοί. Η χώρα μας μέσα σε ένα διεθνές ρευστό οικονομικό περιβάλλον αντιμετωπίζει τις συνέπειες από τις χρόνιες παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος, που χαρακτήρισαν την πρόσφατη ιστορία μας και  διογκώθηκαν σε πρωτοφανή βαθμό την πενταετία 2004-2009. Οι στρεβλώσεις της οικονομίας και του τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας δημιούργησαν ένα πελατειακό συγκεντρωτικό κράτος, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας μειώθηκε τραγικά, η σπατάλη και η διαφθορά διογκώθηκαν, η απαξίωση του πολιτικού συστήματος επεκτάθηκε και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς μειώθηκε.

Ανακλήθηκε χαλβάς με σαλμονέλα από το LIDL


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Lidl Hellas» για τη διακίνηση προϊόντος χαλβά, στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella, με αποτέλεσμα το τρόφιμο να καθίσταται επιβλαβές για τη δημόσια υγεία.

5ο χορευτικό συναπάντημα "Ο ΤΡΥΓΟΣ"


Ο Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" σε συνδιοργάνωση με το δήμο Αμυνταίου & τα «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011» σας καλούν στο 5ο χορευτικό συναπάντημα «Ο ΤΡΥΓΟΣ» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγ. Κων/νου & Ελένης το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 19:30.

Ο Μη ερχομός της Ντόρας στο Αμύνταιο (φωτορεπορτάζ)

Απόφαση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση


Μπορεί ένας νέος άνθρωπος να συμβιβάζεται; Μπορεί ένας νέος σοσιαλιστής να αποδέχεται μοιρολατρικά την κατάσταση που διαμορφώνεται; Μπορεί  ένας νέος σοσιαλιστής να αισθάνεται εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση και να θεωρεί ότι υπάρχει αδιέξοδο και αδυναμία αντίδρασης; Η απάντηση είναι προφανής και αυτονόητη. ΟΧΙ.

Μαθήματα Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών Χορών από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι η έναρξη Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών Χορών θα γίνει την Τετάρτη 14  Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου.
Λειτουργούν τμήματα:

Μαθήματα Χορού από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για μαθήματα Μπαλέτου - Σύγχρονου Χορού - Χορογραφίες, θα πραγματοποιούνται από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο, 12 – 1 μ.μ.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Ο Α.Σ. "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ" στους αγώνες Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας


Επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ" από τους προκριματικούς αγώνες καράτε Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας που έγιναν στο Αρμένιο της Μαγνησίας την Κυριακή 4/9/2011.