Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σύλληψη 24χρονου για 2 απόπειρες κλοπής από οικίες

Συνελήφθη χθες (29-01-2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, 24χρονος ημεδαπός για δυο (2) απόπειρες κλοπής από οικίες σε περιοχή της Φλώρινας.

Επετειακός Εορτασμός Τριών Ιεραρχών και Ημέρας των Γραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Αγιασμός για την έναρξη εκπαίδευσης της τάξης Εθελοντών Νοσηλευτικής Αμυνταίου

Το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού έχει ξεκινήσει την προσπάθεια εκπαίδευσης νέας τάξεως Εθελοντών Νοσηλευτικής στην πόλη του Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου.

Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου σε συνέχεια και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και των αγώνων που διεξάγει, στις 28/01/2018 ημέρα Κυριακή, ξεκίνησε να συγκεντρώνει τρακτέρ στον κόμβο Αντιγόνου και καλεί τους αγρότες – κτηνοτρόφους

Έκδοση Προκήρυξης για 72 μόνιμες θέσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η 2Ε/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/22-01-2018, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση εβδομήντα δύο (72) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι την 26-01-2018, ύστερα από τις τακτικές ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Αθανάσιος ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ του Παντελή.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για το φορέα διαχείρισης των λιμνών Δυτικής Μακεδονίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου  ομόφωνα στηρίζει τις

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και βράβευση επιχειρήσεων από το ΕΚΦ

Τρεις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην τοπική οικονομία μέσω της ανάδειξης και προώθησης τοπικών προϊόντων βραβεύσαμε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας.

Συλλυπητήριο του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Δ/ντης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του

Στο κόκκινο η ατμοσφαιρική ρύπανση

Από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι το προηγούμενο διήμερο παρατηρήθηκαν αυξημένες τιμές στις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ10) στο σύνολο σχεδόν  των σταθμών που παρακολουθεί η Περιφέρεια.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Θεσσαλών

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων και στην κοπή της πίτας μας! 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: