Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Στο μικρό τελικό η ομάδα σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού την πρώτη μέρα των αγώνων για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. 
Στη φάση των 8 κέρδισε πειστικά την Αθηναϊκή ομάδα «Σ.Ο. Θωμάς Γεωργίου», με σκορ 2,5-1,5.  Στην επόμενη φάση, βρέθηκε αντιμέτωπη

Πρωταθλητής ο Εθνικός Κοζάνης στις Παγκορασίδες Β

Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγόντων της χειροσφαίρισης και πλήθος θεατών, Ο Εθνικός Κοζάνης ,μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη τελικό, αναδείχθηκε πρωταθλητής του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Β’», επικρατώντας των μαχητικών Βριλησσίων με 25-23.

Περάστε τέλος του μηνός!



Κάποτε στα προάστια της Αθήνας ζούσε τρισευτυχισμένος ένας μεγάλος εργολάβος, δεν γνώριζε πολλά γράμματα είχε όμως μέσα του τον «δαίμονα» την ικανότητα να κάνει αλισβερίσι και να βγαίνει πάντα κερδισμένος.
Οι οικοδομές που έχτιζε ήταν κομμάτι από την ζωή του, η χαρά του ήταν να πουλά τα διαμερίσματα δυο φορές πάνω από το νόμιμο κέρδος.
Τα χρόνια πέρναγαν και ο εργολάβος

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: