Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πάρτυ γενεθλίων?

Υπάλληλος ανέθετε έργα στον προϊστάμενό του!!

Αποτελέσματα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες:

Πρόληψη πυρκαγιών στο Δ.Αμυνταίου


Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι βρισκόμαστε στο μέσον της αντιπυρικής περιόδου. Οι ημέρες που θα διανύσουμε μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού είναι οι πιο επικίνδυνες για την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών και απαιτείται η προσοχή όλων μας για να μην αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.

Στη Φλώρινα ο διοικητής του ΟΑΕΕ

Μετά από πρόσκληση της ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων  ο διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Γεράσιμος Βουδούρης θα επισκεφτεί τη Φλώρινα, προκείμενου να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ασφάλισης, της συνταξιοδότησης και της ιατρικής περίθαλψης.

"Η γκλίτσα του τσομπάνη"

Πανεπιστήμιο: Ο Νέος Δρόμος…


To ελληνικό πανεπιστήμιο αναζητά δρόμο… Η κ.Διαμαντοπούλου προσπαθεί ν’ ανοίξει έναν, αλλά η μορφολογία του τοπίου είναι βραχώδης και γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αποτελεσματικές προσεγγίσεις…

Στο 23,1% η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία



Στο 23,1% «πέταξε» η ανεργία στην Δυτική Μακεδονία τον Απρίλιο φέτος, σύμφωνα με χτεσινές  ανακοινώσεις της Στατιστικής αρχής, μετά από το 16,1% πέρυσι και το 15,0% το 2009 τον αντίστοιχο μήνα, τον Απρίλιο κάθε έτους. Τον ίδιο μήνα το 2008 η ανεργία ήταν 13,8%, το 2007 ήταν 13,1% και το 2006 ήταν 11,8%.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Αγ.Παντελεήμονα

Γ.Μούλης: Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Απογειωμένη υποκρισία! Αυτό επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα κανάλια και στα άλλα αστικά ΜΜΕ, με αφορμή την απεργία των μικροϊδιοκτητών ταξί. Έχουν κάνει επάγγελμα το να στρέφουν κάθε μέρα μια ομάδα εργαζομένων ενάντια σε άλλη.