Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Επιστολή του ΕΚΦ στον Α.Ζερβό για τη μείωση των μισθών στους εποχικούς της ΔΕΗ

Κύριε Πρόεδρε
Οι αλλαγές των εργασιακών σχέσεων με τα μνημόνια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, ήταν καταστροφικές για τους εργαζόμενους αλλά και για την κοινωνία γενικότερα. Η ΔΕΗ ΑΕ εφάρμοσε σε πολλές περιπτώσεις κατά γράμμα τις μειώσεις των μισθών των μονίμων υπαλλήλων στην επιχείρηση, αλλά τήρησε τις δεσμεύσεις της για τη μη μείωση των μισθών του έκτακτου προσωπικού της επιχείρησης, που όμως καλύπτει πάγιες και διαρκής ανάγκες εργασίας. 
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι αυτό άλλαξε

Ψήφισμα – διαμαρτυρία των ΕΛΜΕ Δυτικής Μακεδονίας

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 οι ΕΛΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ Κοζάνη), από κοινού με εκπροσώπους φορέων κι άλλων πληττόμενων εργασιακών ομάδων. Εκτέθηκαν οι θέσεις των εργαζομένων και υποβλήθηκε το ακόλουθο ψήφισμα. 

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κλιμάκωση κινητοποιήσεων με καταλήψεις δημαρχείων

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η

Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των υφισταμένων μας Αστυνομικών Διευθύνσεων (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Ιούνιο του έτους 2013, είναι η εξής:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση "Αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης"

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση 1.1 «Αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης» του

Βιοενέργεια και Ενεργειακή Απόδοση – Προοπτικές και λύσεις για την Δυτική Μακεδονία

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Βιοενέργεια και Ενεργειακή Απόδοση – Προοπτικές και λύσεις για την Δυτική Μακεδονία» στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η ημερίδα διεξάγεται στα πλαίσια των 2 Στρατηγικών Έργων του

2η Συνάντηση του Έργου "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ / GREEN BOAT"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013, στο Δημαρχείο Liqenas, η 2η επίσημη Συνάντηση του Έργου με τίτλο: «ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΦΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η προώθηση όλων των ομορφιών της φυσικής και πολιτισμικής

Ανακοίνωση της Γραμματείας των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

Πάλεψε με τους συναδέλφους σου και το σωματείο σου, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ στην υπηρεσία σου και στη γειτονιά σου ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ευχαριστήριο του Ε.Σ. "Αμύντας"


Η Διοίκηση του Ε.Σ. «Αμύντας»  θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε για το 1ο Συναπάντημα Παιδικών Χορευτικών την Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013.
Συγκεκριμένα θα ήθελε να