Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Οδός Μοναστηρίου τέρμα... και μετά... τι?

Γ.Λιάνης: «Να παραδεχθεί ο Παπανδρέου ότι απέτυχε»


Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Φλώρινας, Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και τον Νικόλα Βαφειάδη κάλεσε τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να παραδεχθεί ότι απέτυχε.

Προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Όλα τα ονόματα


Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, για το σχολικό έτος 2011-2012, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 576 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 465 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συνάντηση των Δ.Σ. των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Ν.Φλώρινας


Το Εργατικό Κέντρο Νομού Φλώρινας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Φλώρινας διοργανώνουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11π.μ. στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Φλώρινας, συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων όλων των κλάδων του νομού με θέμα:

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Ξαναρχίζουν οι κινηματογραφικές προβολές από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.
Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί είναι:
Οι Εποχές του Έρωτα 
(The Ages of Love / Manuale d`Amore 3)
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10: 17.30 & 20.30 & 23.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10: (ΝΕΕΣ ΩΡΕΣ) 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 4/10: 21.00
Κωμωδία: 125' 

Εσωκομματικές εκλογές στη ΔΗ.ΣΥ


Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα κατά τόπους γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας  από τις 10:00 έως τις 19:00 για την ανάδειξη των 9μελών Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων - Ομάδων Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας όλης της χώρας.

Αύριο οι ONIRAMA στο Αμύνταιο


Ο Ε.Σ. "Αμύντας" Αμυνταίου διοργανώνει αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο club SoNar συναυλία των ONIRAMAώρα έναρξης είναι 23:00 ενώ εισιτήρια προπωλούνται από λίστα συνεργατών του Συλλόγου.

Επανεξετάζεται η επαναλειτουργία της γραμμής Θεσσαλονίκη-Φλώρινα

Προς την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης-Φλώρινας προσανατολίζεται το υπουργείο Μεταφορών, σύμφωνα με σχετική αναφορά του υφυπουργού, Γιάννη Μαγκριώτη, με αφορμή τη σχετική ερώτηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Βούγια.