Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η άγνοια και η αδυναμία διοίκησης δεν είναι πολιτική απάντηση κ. Καρυπίδη

Ευχαριστούμε τον κ. Καρυπίδη γιατί θύμισε στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ότι ως Ειδική Γραμματέας του ΕΣΠΑ υπέγραψα την ένταξη του έργου της προστασίας του Σουλού και της Βεγορίτιδας στα έργα προτεραιότητας του ΕΣΠΑ το 2011, τιμώντας έτσι τον κόπο όσων εργάστηκαν για να το προετοιμάσουν κατάλληλα!

Εδώ και τώρα, αν είναι δυνατόν...

Σ΄ένα άγγελμα της ημέρας διάβασα κάποιο αφιέρωμα στην ψυχογραφία του Έλληνα, μάλλον του κλασικού, γιατί για το νεοέλληνα σίγουρα χρειάζεται άλλη ανάλυσή του.
Κι επειδή πλησιάζει και η εθνική μας γιορτή, που είναι κι αυτή αφιερωμένη στον Έλληνα, σκέφτηκα να τα σχολιάσουμε σε συνδυασμό:

Να ψηφίσει αυτή η Βουλή το Δημόσιο Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Βεγορίτιδας

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας έγινε συνάντηση για θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης παρουσία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.

Εκδόθηκε η προκήρυξη 13Κ/2017 για 53 μόνιμες θέσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 13Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 33/19-10-2017, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τριών (53) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση

Προσλήψεις ΟΒΑ στην Πολεμική Αεροπορία – Νέα προκήρυξη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι με προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας προκηρύσσονται δεκατέσσερεις (14) θέσεις οπλιτών και εφέδρων για ανακατάταξη ή επανακατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία

Τι συμβαίνει με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά;



Μετά την τροποποίηση του Ν. 3869/2010 περί Ρύθμισης Οφειλών Υπερχρεωμένων Φυσικών Προσώπων με το Ν. 4346/2015 (ΦΕΚ Α 152/20.11.2015), ορίζεται ότι: