Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Παπαναστασίου προς Βοσκόπουλο: «Αυτοσκοπός σας το κυνήγι μαγισσών»



Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του πρώην Δημάρχου Φλώρινας Στέφανου Παπαναστασίου στις αιχμές που άφησε εναντίον του ο Ι.Βοσκόπουλος κατά τη

«Τρύπα» 1 εκατ. € στο Δήμο Φλώρινας ??




Σε βαριά ατμόσφαιρα και με έντονες αντιπαραθέσεις διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού

Ομολογεί και καταγγέλλει ο Γ.Λιάνης


Υπό κατάργηση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας?


Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" της 28ης Μαρτίου, σε πρωτοσέλιδο τίτλο και σε εσωτερικό άρθρο της 5ης σελίδας, εμφάνισε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ως ένα υπό κατάργηση Α.Ε.Ι στο πλαίσιο σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων.
Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου

"Πατάει φρένο" ο Ι.Βοσκόπουλος για το τρένο?



Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το περιεχόμενο του αργοπορημένου Δελτίου Τύπου του Δήμου Φλώρινας σχετικά με το ζήτημα της επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα-Θεσσαλονίκη.
Τέσσερις ημέρες μετά τη Σύσκεψη του Σαββάτου, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές για να μάθουμε τις τελικές προθέσεις

Με αφορμή μία φωτογραφία



Φωτογραφία
Η 8η τέχνη για πολλούς, καθόλου τέχνη για άλλους...
Έχει προκαλέσει συζητήσεις, διαμάχες, εχθρότητες και φιλίες. Το σίγουρο είναι πως έχει προκαλέσει συναισθήματα, σκέψεις, φαντασιώσεις και όνειρα.
 Σε αυτά οφείλεται το βιβλίο «Με αφορμή μία φωτογραφία» που δημιουργήθηκε και εκδόθηκε από τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Λυκείου που παρακολουθούν μαθήματα στο Εργαστήρι Πληροφορικής Αλγόριθμος στην Φλώρινα..

Πονηρός ο Βλάχος!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου στηρίζει τον αγώνα του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»


Στο Διοικητή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ.Αρθ.Ζερβό, απέστειλε το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για θέματα λειτουργίας της ΔΕΗ ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ.Μ.Ιωσηφίδης.
Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

Ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε



Με πολλή μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες παίδων–κορασίδων και  ανδρών–γυναικών στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας στις 19 και 20 Μαρτίου, στους οποίους συμμετείχε και ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”

Αιτήματα του Δ.Αμυνταίου στον Α.Λοβέρδο



Στον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ.Α.Λοβέρδο απέστειλε το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για θέματα Υγείας ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ.Μ.Ιωσηφίδης.
Το Ψήφισμα αναφέρει τα εξής:

Προϋπολογισμός 2011 ΣΗΜΕΡΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας




Σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 3μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης: