Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (video)


Τι είναι τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας; Σε ποιούς απευθύνονται; Τι προσφέρουν; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους; Σε τι διαφέρουν από τα τυπικά σχολεία;
Όλα αυτά μέσα σε 10' μας τα εξηγούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι του Σ.Δ.Ε. Φλώρινας.

Μια ερώτηση για το Ωδείο…


Από γονείς μαθητών του Ωδείου Φλώρινας δεχτήκαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ερώτηση:

Το δημοψήφισμα που δεν έγινε…


Ο Γεώργιος Α.Παπανδρέου πιθανόν να ευθύνεται για πολλά! Ίσως για πολλά λάθη! Για πράγματα που έγιναν και ήταν λαθεμένες επιλογές, αλλά και για πράματα που δεν έγιναν και έπρεπε να γίνουν! Τελικά οι πολιτικοί κρίνονται κυρίως απ΄ αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν! Ο λόγος για το πολύπαθο δημοψήφισμα! Για το ταλαιπωρημένο και μάλλον παρεξηγημένο δημοψήφισμα!! Για αυτήν 

Η φτώχεια θέλει "γαλαντομίες"


Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Κοζάνη η απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να εγκρίνει τη διάθεση ποσού 110.000 ευρώ για δαπάνες που σχετίζονται με την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη
To ποσό των 110.000 ευρώ ενέκρινε 

Ένας παλιάτσος


Γράφει η Φοίβη
Ένα απίστευτα μεγάλο μέρος της ταλαιπωρίας του σύγχρονου ανθρώπου οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υποκύπτουν στη φοβερή πίεση που ασκεί σ’αυτούς η κοινωνική σύμβαση να είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι.
 Η φροντίδα της ψυχής δεν είναι ένας 

Απάντηση Γ.Δακή στους Ανεξάρτητους Έλληνες



Με το παρακάτω δελτίο τύπου η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απάντησε στον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ:

Διπλωματικές 2012 του ΤΕΕΤ Φλώρινας (video)


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας μετά από τη συνεργατική προσπάθεια φοιτητών, Καθηγητών, φορέων και ιδιωτών της πόλης. Αποτελεί παράδειγμα η παρουσία τους σε όλη την πόλη και κάνει επιτακτική την ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί και να παγιωθεί η εικαστική παράδοση της πόλης.

Αγωνία τέλος για χιλιάδες μαθητές – Σήμερα οι βαθμολογίες των πανελλαδικών!


Από σήμερα, στη μία μετά το μεσημέρι, θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Παιδείας για τις βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β’).
Επίσης οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β’ θα μπορούν, μετά τη μία το μεσημέρι

Τελικός ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας


Την Κυριακή 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ο Τελικός αγώνας του 5ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. 
Για το έτος 2012, Πρωταθλήτρια