Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Όχι" του Δημ.Συμβουλίου Αμυνταίου στην πώληση Α.Η.Σ Φιλώτα


«Είμαστε αντίθετοι στην πώληση του Α.Η.Σ Φιλώτα και δε θα επιτρέψουμε να τοποθετηθεί κανένας ιδιώτης» είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Φλώρινας ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μ.Ιωσηφίδης αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα αυτό.

Υπερκομματικός ο συνδυασμός του Σάββα Σαπαλίδη

Την άμεση διάνοιξη των ορυχείων απαιτεί το Σωματείο Ι.Χ. Φορτηγών



Από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ι.Χ Φορτηγών και Μηχανημάτων Ν.Φλώρινας «Γαία» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Δάσος σκοπιμοτήτων....

"Πράσινο φως" για την προστασία των Πρεσπών


Στα "χέρια" των τριών κρατών (Αλβανίας, Ελλάδας, ΠΓΔΜ) περνάει πλέον η υλοποίηση της Διεθνούς Συμφωνίας για την Προστασία και Αειφόρο Ανάπτυξη του Πάρκου Πρεσπών, μετά τη δημοσίευση (Τρίτη 4 Οκτωβρίου) της οριστικής έγκρισής της από το Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), στην Επίσημη Εφημερίδα της Ένωσης.

Ευχαριστήριο της οικογένειας Μάντση


Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους συγγενείς και φίλους που στάθηκαν δίπλα μας τη δύσκολη στιγμή του "χωρισμού" του συντρόφου και πατέρα μας Χρήστου Μάντση.

Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη Μελίτη


Την υπογραφή σύμβασης για το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη Μελίτη του Δήμου Φλώρινας ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής. Το έργο έχει προϋπολογισμό 2.031.104,09€, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Φλώρινας.
Με το έργο αντικαθίσταται ο υφιστάμενος από αμιαντοσωλήνα κεντρικός αγωγός ύδρευσης του Δήμου Μελίτης συνολικού μήκους 10.605,00 μ., με αγωγό πολυαιθυλενίου διαμέτρου Φ450.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Συλλήψεις για παράνομη υλοτομία στο Βροντερό


Συνελήφθησαν την Τετάρτη το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε δασική περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, 68 και 22  ετών για παράνομη υλοτομία.

Ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Η ομάδα Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συμμετείχε στη γιορτή  κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου που έγινε στο Μαυροχώρι Καστοριάς το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Τα παιδιά της ομάδας έπαιξαν και διασκέδασαν με τις πορτοκαλί και κόκκινες μπάλες στους αγώνες που δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΚΝΕ Φλώρινας: Ποιος κλείνει τα σχολεία;


Ένα μήνα τώρα που έχουν ανοίξει τα σχολεία, βλέπει κανείς καθημερινά τους μαθητές να φεύγουν από το σχολείο με τις τσάντες στην πλάτη, στις 11 και στις 12 το μεσημέρι. Πηγαίνουν στο σπίτι να διαβάσουν για το φροντιστήριο. Όχι λόγω κατάληψης! Αλλά επειδή λείπουν από τα σχολεία εκπαιδευτικοί και βιβλία