Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

4 σεισμικές δονήσεις στη Φλώρινα

4 σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Φλώρινας. Η 1η σημειώθηκε στις 13:58, 3 χλμ. Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Φλώρινας και ήταν μεγέθους 2,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ η 2η με μέγεθος 2,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:13, 16 χλμ. Νότια - Νοτιοανατολικά της Φλώρινας. Η 3η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 2,5 R, και σημειώθηκε στις 14:59, 12χλμ Δυτικά-Βορειοδυτικά της Φλώρινας, ενώ η 4η μεγέθους 2,5 R έγινε λίγα λεπτά αργότερα στις 15:02 30χλμ Νοτιανατολικά της Φλώρινας. Δείτε τα επίκεντρα των σεισμών

Εικονικά Παρεστιγμένα


"Χριστούγεννα για όλους" από τους αστυνομικούς της Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει  και να συμμετάσχει ενεργά και φέτος  στην κοινωνική δράση: «Χριστούγεννα για όλους:  Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, συγκεντρώνοντας διάφορα είδη για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας είναι

Ο Σ.Φ.Μ. Φλώρινας "Ερωδιός" συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση "Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω - Χαρίζω - Γιορτάζω"

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, η οποία έχει «λυγίσει» τους περισσότερους συνανθρώπους μας, η συλλογική προσπάθεια όλων μας μοιάζει αναγκαία στην προσπάθεια να μειωθούν τα φαινόμενα πλήρους εξαθλίωσης ορισμένων συμπολιτών μας. Όσο οι δύσκολες καταστάσεις θα «βυθίζουν» όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, τόσο θα πρέπει να «αναδύεται» στον καθένα μας η κυριολεκτική έννοια της λέξης «ανθρωπιά». Το «ελάχιστο»

Ενημέρωση – σύσκεψη γονέων από τον ΑΟΦ – Σεμινάριο προπονητών αλπικού σκι

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο lobbi του Hotel Πλειάδες και σε ευχάριστο οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 24/11, η 1η συνάντηση-ενημέρωση γονέων, από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, και αφορούσε τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων του   2012-13, καθώς και την παρουσίαση του ολοκληρωμένου ετήσιου πλάνου του

Βιβλιοπαρουσίαση "Τα καφενεία της Ελλάδας"

Τo βιβλιοπωλείo “Η ΓΩΝΙΑ” και ο Γιώργος Πίττας με χαρά σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Τα καφενεία της Ελλάδας” την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Οδός Ονείρων”, (Λεωφ. Καραμανλή 66, Φλώρινα - Τηλ. 2388502332)
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: