Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Οι Φυσικοί Πόροι

Οι Φυσικοί Πόροι ή φυσικές πηγές πλούτου αποτελούν οποιοδήποτε αγαθό υπάρχει ελεύθερο στη φύση και διατίθεται χωρίς παρέμβαση του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένων των άβιων (πχ. ορυκτές πρώτες ύλες), έμβιων (χλωρίδα και πανίδα) και περιβαλλοντικών (πχ. ηλιοφάνεια, ατμόσφαιρα) παραγόντων. Λόγω της ποικιλίας τους, υπάρχουν διάφορα είδη ταξινόμησης των φυσικών πόρων, όπως πχ. ενεργείς ή εν δυνάμει, ανακυκλώσιμοι ή μη κοκ.

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας



Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ : ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΔΕΗ CMEC.
Συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΗ είχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης κ. Μανόλης Παναγιωτάκης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή τη σύναψη μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΗ και της Κινέζικης Εταιρείας CMEC.

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Μία ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, στις 04:00 οι δείκτες

«Πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων»

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Φλώρινας ενημερώνει τους κατοίκους ότι στην ΠΕ Φλώρινας θα εφαρμοστεί το «Πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων» . 
Στα πλαίσια του προγράμματος του εμβολιασμού των αλεπούδων που είναι ο κύριος φορέας  του ιού της λύσσας, θα γίνουν ρίψεις από αεροπλάνα δολωμάτων- εμβολίων  AΠΟ ΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων στο Οινοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου σας  προσκαλεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30, στο Οινοποιείο του Συνεταιρισμού

ΧΑΤΝΜΠΟΛ: Απέναντι στη Νέα Ιωνία ο Αμύντας

Την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία φιλοξενεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο (29/10 στις 18:00) ο Αμύντας Αμυνταίου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Η ομάδα του Νίκου Γιώσκου με τη

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σας ενημερώνει ότι  την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 & ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση των 69 μπλόκων  της νέας αγροτικής